srijeda, 14. prosinca 2011.

Raspašoj u Mulleru

Ponestalo mi je kreme za okoloočno područje, a stara sam i treba mi. Od silne ponude i savjeta koje sam pročitala na forumu, odlučila sam se (skroz impulzivno, naravno jer zašto bih ja slušala tuđa iskustva) na Diadermine Intense Age Repair kremu. Potrpala sam još neke stvari koje su mi doma pri kraju u košaru:
CV maramice - Face 25+ za sve tipove kože - njih trenutno koristim i mogu reći da odlično skidaju šminku s face (mineralni puder, gel eyeliner i sjenila s bazom). U opticaju su mi kojih tjedan dana i nemam još uvijek nikakvu reakciju na njih što znači da ću postati redovit kupac. Cijena im je 11,90kn za 25 komada što mi je dosta prihvatljivo.

CV maramice - Perfect Lift 50+ za zrelu kožu. Ok, nisam toliko "zrela", ali tak i tak ne vjerujem u neka nadnaravna svojstva krema i maramica pa mi ta oznaka ništa ne znači. Koštaju 13,90kn i dolaze na red iza Face 25+.

Čopor maski za kosu, sve žute koje sam našla na polici i 2 bijele (Nerzol) za probu. Žute obožavam unatoč nespretnom pakiranju, zaista mi je kosa došla sebi nakon samo 2 korištenja maske. Cijena im je 6,50kn.

Diadermine kapsule Lift Intense+ - čisto za probu jer trenutačno nemam nikakav serum doma a koža mi se zna isušiti tijekom zime pa joj treba neki quick repair. Cijena 14,90kn.

Diadermine Intense Age Repair Augenkontur - na prvu loptu ugodna za područje oko očiju, ne zateže i fino nahrani kožu što sam zapravo i tražila. Za neke vidljive rezultate treba je ipak trošiti malo duže od tjedan dana. Cijena 69,90kn.

Kana, smeđa i crni indigo, 31kn komad - svakih mjesec do dva stavljam kanu na glavu da mi se kosa malo oporavi od bojanja i feniranja. Od kad koristim kanu napokon sam uspjela i postići željenu dužinu do pola leđa, do sada sam se morala svako malo šišati jer su mi vrhovi bili u komi; sada mi je kosa u daleko boljem stanju.

I na kraju, kutijica za sitne tričarije u Kik-u plaćena 14,90kn.


Koristite li vi koji od ovih preparata? Kako ste zadovoljni?

3 komentara:

Lastavitza kaže...

Sjećam se da si i prije pisala o kani, mogla bih i ja probati, ako uspijem naći kod nas. Jesi koristila onu Lushovu kanu?

Tirquise kaže...

Jaoj, svaki put kada dodjem na bunch blog se podsetim koliko ja zapravo minimalno kozmetike koristim. I onda me dodje želja da imam sve te kremice i stvarčice, pa odem u Muller ili dm i na svu sreću shvatim da to ionako ne bi koristila xD

Elem, ove prve maramice mi se svidjaju, jednom sam uzela jednu od prijateljice, pošto mi je brzinski trebala i od tada planiram kupiti svoju paklicu. Prošlo je 5 meseci, ali sada imam novi poticaj! Možeš ti to Andrea, možeš biti žena :D

chmi kaže...

Ne daj se Andrea, dobro ti je i ovako :D Samo će ti novčanik nastardat ako prijeđeš na dark side :D
Biber, koristim već jako dugo Mullerovu kanu, jednom sam uzela Lushevu i nisam bila zadovoljna :(

Objavi komentar

Pokreće Blogger.