petak, 23. prosinca 2011.

Najružnije stvari s Asosa

Asos je zlo. Vrag s kojim ne želite sklopiti pakt, inače ćete biti njegova vjerna šupendara u vijeke vjekova. O tome vam može posvjedočiti naša Chmi, kojoj uvijek nešto krivo pošalju, koja je većinu vremena s njima na pas mater, ali koja i dalje pobožno prati što se zbiva. I naručuje. I nije jedina.

Asos može biti i divan, kao u trenucima kada snize haljinu s 45 na 5 funti. Kada velika crna vreća stigne na vrata. Kada izljubimo poštara jer je On napokon tu. Asos, ne poštar.

Osobno imam samo jednu haljinu s Asosa, jer se trudim svoje on line shopping sposobnosti zadržati u granicama normale. FYI, u krugovima u kojima se krećem slovim kao apsolutni guru za online shopping, ali nisam ni do koljena kolegicama s bloga. Svejedno, toj crnoj haljini do poda u kojoj izgledam "ko ona vještica iz Rammsteina" (rekao bi jedan moj prijatelj, neupućen u to da u Rammsteinu nema žena, d'oh) se osjećam super. Ma taj Asos je čudo i prokletstvo.

Ipak, i Asos kiksa i ima treša... ooooo itekakvog kiča!!!!

Dalmatiner mittensice


Sjećate se Cruele deVill? Ove rukavice su realizacija njenog plana. Oderite dva štenca dalmatinera i nabijte na ruke. Veselite se i budite sretni! Dalmatiner mittensice su must-have za sve dame koje nemaju Dikana da im kupi bundu, koje nemaju "manekenske" ugovore u Milanu ili one koje vole dobar kič i treš (da, Dee, tebe gledam).

Yettica se udaje haljina


Ponekad, u kasne noćne sate, dok sjedite u uredu i psujete sve po spisku sami sebi, jer niste slušali mamu i upisali nešto "korisno" i otišli u pravnike, nego ste postali modni dizajner, kreirate ovakva čudesa. Za 105 dolara na sniženju ova haljina može biti samo vaša! Da, i vi možete imati haljinu s krznenim rukavima za pohode na diskače. A onda se isplešite. Uznojite. I osjetite očima (da, očima, jer peče za oči) koliko smrdi vaša faux fur haljina!

Bože čuvaj Jameriku


Eeeeeee... kad živiš u maloj državi onda možeš biti samo ljubomoran na Jamerikance. Kamo sreće da imam jednu domoljubnu haljinu na kvadratiće, onako fino u šljokicama. :(

Šilterica za kulj klince


Ako ste odrasli u ratno vrijeme vjerojatno imate traume i sigurno ste čuli rečenicu "Zašto to ne bi nosila? Eeeee, da znaš što druga djeca nose!" ili "Sram te bilo! Šta bi onaj mali iz Vukovara s drugog kata dao da ima takve divne hlače boje senfa!" E pa ovu ružnu kapu ubrajam u neku od tih kategorija, iako i nije jasno koja normalna osoba pored zdravih očiju to može kupiti. Dizajn je priča za sebe. Ko Jean Claude Van Dammeova kapa u Legionaru.

Ružne cipele, ali užasno ružne cipele


Onako, zbilja ružne cipele! Ružne do bola. Pradine creepersice imaju svoju publiku, ali ta publika nema modnog ukusa, kao i oni koji nose kopije creepersica. Mislim. Zbilja su ružne. Fuj. Srebrne. S rozim. Gadne.

By Doriana

Foto:Asos

Broj komentara: 11:

Dee kaže...

jao, vidjela sliku rukavica i taman pomislim kako su fora i onda vidim ono u zagradi. :rofl:

Tea kaže...

hahahahhaha,bas si me nasmijala :D

Doriana Gray kaže...

Da deee... lako se čovjek prepozna

Durica kaže...

Znala sam da će se njoj svidit rukavice, znala!!!! ;D

Dee kaže...

:D

A.. kaže...

cipele su no.1.

Smashinbeauty Makeup Blog kaže...

Meni su prve 3 stvari jako ljepe ;) sorry!

Lendoxia kaže...

ja asos zasad samo gledam, al bome ovakve ruznoce nisam vidjela ^_^ cipele su vrh gadosti

medoKartonski kaže...

O moj Bože! Hahhaahahah! Ja ne vjerujem da ima ljudi koji to nose Hahahhaahhaah

Milan Boya kaže...

ovaj post je fenomenalan, iako ja volim creepersice, ali ne ove :D

Unknown kaže...

meni danas stigle s ASOS-a peep toe balerinke i prsti mi ispadaju jer su mi premale :( Damn you ASOS! Uglavnom, na prodaju su, a nisu ružne hihihi :) na blogu svi detalji!

Objavi komentar

Pokreće Blogger.