srijeda, 28. prosinca 2011.

Mini shopping

Umjesto dva nova prijedloga za novogodišnji look sada ćete vidjeti moj mini shopping pošto sam morala po nešto drugo u West gate, pa sam kupila i ovo :D A Ivuška se ponudila da ide samnom, pa smo tako tamo proveli skoro pola dana :D
Sniženja su već fino počela, čak se i H&M udostojio, pa se tako mogu naći kaputi i jakne snižene po 50%, majice, bluze, hudiji od 150, 100, 70, 50 i 35kn. Nema puno toga, ali nađe se. Bershka isto ima ok sniženje, ono početno, čekam da još snize, kao i Zara, no tamo možete na TRF odjelu sada naći torbice po 99kn recimo.

Ja sam uzela u Bershki majicu po 29kn, bilo ih je još po toj cijeni, sa drugim natpisima i crtežima, ali nije neki izbor, te ova dva remena koja su mi baš trebala, svaki po 29knU New yorkeru sam naišla na moje neprežaljene marame sa zvjezdicama i to snižene! Opet 29kn :DU Muller sam svratila po maske za kosu, te sam usput uzela i Gliss kur, koji je na akciji 15kn, a taman sam ga dokrajčila :D


To je to :)
Ivuška je ulovila zadnji ljubičasti lipstain te je uzela ljubičasti She lak za nokte,

Što ste vi pazarili lijepoga nedavno? :)

Broj komentara: 5:

Carla Marx kaže...

Ajme što bih dala za ovu "talk nerdy to me" majicu!!! A nemam nikakve mogućnosti da odem do WG + bolesna... :(

Odličan shopping.

Carla Marx kaže...

Kupila sam "nerdy" majicu u Avenue Mallu, zadnju željene veličine. Sada želim još jednu za rezervu jer mi je odlična.

Dee kaže...

kmek :(

Andy kaže...

carla što je volja i želja za shoppingom naspram prehlade pfft :D
drago mi je što si ju ulovila <3

snjeguljica kaže...

eto ja danas kupila kaput u bershki za 299kn, a pikirala sam ga dok je još bio 499kn pa sam sad sretna :)
dva grudnjaka za 90kn u woman secret i kratki sivoljubičasti supermekani i superdebeli bademantil isto tamo za 175kn.. mrzim taj dućan nemogu se odljepit od njega jednom kad ga vidim i cice su se tako već navikle na njega da ni ne mogu kupit nigdje drugdje grudnjak više.
eyelure trepavice za novu...
ljepšoj polovici duge gaće za novu godinu (lol)
i to je to :)
na žalost prevelike gužve i totalni promašaj izbora odjeće po svim dućanima su me totalno deprimirali. nisam našla još ništa za doček jer naime u svim dućanima postoji samo stara roba iz skladišta koja je trenutno na sniženjima i ne postoji više nijedna haljina ni bilo šta slično za doček.. osim po punoj cijeni ili eventualno nešto ljetno u pull&bear. po previsokoj cijeni čak i sniženo. mislim, halo, pamuk, lepršavo, bretelice, prugasto. ja bi to nosila al ipak mi se ne daje toliko para za ludarske kombinacije a i fakat nije za novu.
i one plastičnjače u tally weijl.. no koment.

Objavi komentar

Pokreće Blogger.