utorak, 6. prosinca 2011.

Meet the Bunch: naše kozmetičke torbice

chmi:

"Prvenstveno se ispričavam zbog preloše slike, ali i tim mukama će uskoro doći kraj. :) U torbici uvijek imam balzame za usta - elfov od jagode, melem, grožđanu mast i labelo. Jedan tamno crveni ruž koji mi paše uz većinu sjenila koja nosim, maskara za brzo popravljanje, 2 lipstaina u fuksija i ljubičastoj boji, ogledalo te ključevi za auto ukoliko originalne zaključam u autu (to mi se dogodilo nekoliko puta i svaki put sam morala provaljivati, na svu sreću stari auti imaju finte pa nije bilo materijalne štete). Čini mi se kao da mi neke stvari nedostaju, no ovo je bilo trenutno u torbici."Dee:

"U torbici nosim maramice (normalne i za skidanje šminke, često ih zaboravim), puder ako se sjetim, dezić i parfem, ogledalo, backup gumicu za kosu ako se vidim negdje u ogledalu i skužim da izgledam ko čupavo strašilo, kremu za ruke, Nivea kremicu i mini crvenu stvarčicu sa ogledalom u kojem držim zilijun ruževa koje apsolutno nikad ne koristim, jer koristim samo Eucerin Lip Repair. :D"Doriana:

"Torbica je treš smeđa baršunasta :grrr:
Obično uvijek imam kremu za ruke, kopču za kosu, nekoliko špangi, ukosnica i gumica za brzinske frizure. Uvijek imam preko pet ruževa ili sjajila i puder u kamenu. Kako vadim stvari, tako ih vraćam u torbu, a ne u nesseser i na kraju tjedna imam prazan nesseser i hrpu pizdarija po torbi!"Girly:

"Hello kitty kozmetička torbica iz nekih novina za 20kn :D
Na slici su Bourjois bio detox puder u kamenu, 50`s girls reloaded traslucent puder za matiranje, Mac pet me rumenilo <3, Balea balzam, ELF mat ruž, Alverde kistić zeleni za lajner, Essence četkica za rumenilo, Loreal maskara, Catrice olovka za obrve, Essence stay with me sjajilo, ELF korektor i iluminator, Hipp kremica i ELF cream liner ljubičasti. "Što vi držite u svojim kozmetičkim torbicama? :)

2 komentara:

Ana Petrović kaže...

obozavam da vidim sta je u tudjim neseserima :) divne su vam stvarcice devojke :)

http://memakeupandeye.blogspot.com/

Andy kaže...

Hvala Anibanani :)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.