ponedjeljak, 26. prosinca 2011.

Desperate Housewives fen (da, fen)

Imam običaj prati kosu prije posla, taman fino dođem sebi nakon toplog tuša. Inače imam neki prastari fen s difuzorom koji je zapravo opasnost za sve koji ga koriste jer su mu se žice već izgulile od silne upotrebe. I tako sam ja lijepo oprala kosu, natrackala je s onom čudotvornom maskom iz Mullera, otuširala se i isprala masku (ne znam kako vi, ali ja prvo operem kosu nad kadom jer mi je tako najlakše zbog njene dužine). Sasvim nevino i naivno sam primila stari fen u ruke, kad ono prc. Krepao. Uginuo. Otegnu papke. Inače mi ne bi bila tolika panika, ali sam imala još samo pola sata do početka radnog vremena. U panici sam se okretala po kući u potrazi za nečim s čim bih mogla osušiti kosu i ugledala staru grijalicu/puhalicu koja je sasvim zadovoljavajuće poslužila svrsi. Na posao sam stigla taman i kad sam im ispričala što se dogodilo, kolega iz matematike me fino uputio u Lidl jer je tamo vidio neki svemirski fen za 100kn. Mislila sam si, muško, što on zna, tko zna što je vidio, ali sam ipak poslušala njegov savjet i otišla do Lidla. Ugledala sam ovo:


Uglavnom, fen fakat nije loš. Ima difuzor, 2 brzine i 3 stupnja topline, prekidač za sušenje sa ionskom zaštitom ili bez nje, mogućnost ispuhivanja hladnog zraka, automatsku zaštitu od pregrijavanja, izvadivi filtar za lako čišćenje te 3 godinšnje jamstvo. Fakat neloše za 100kn. Čak je u mojim omiljenim bojama. :D
I tako me kolega iz matematike spasio potrage za jeftinim fenom, ipak se čovjek kuži u sušila za kosu. :D

Broj komentara: 6:

Katrin kaže...

KUL

Lastavitza kaže...

Kul fen after all :)

Lendoxia kaže...

ne treba mi fen, al bome cu ovo imat na umu ako moj odluci poc u vjecna lovista

Anonimno kaže...

Ja sam dobila za Božić figaro iz iste linije. :zubo:
(tonya)

snjeguljica kaže...

Jel ga jos ima? Buduci da svi znamo kak to u lidlu ide.. Ovaj tjedan me ima-iduci nema. Koliko vata? I dal ti vati uopce cine neku razliku..?

chmi kaže...

2000w, mislim da je samo ovaj tjedan, mislim da vataža ne igra neku ulogu :ne zna: Ja sam sušila srednjim intenzitetom i bilo mi je dovoljno :)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.