ponedjeljak, 19. prosinca 2011.

Beauty review: Sisley maska za lice

Može li nas cijena zavarati, pa da zbog enormne količine novca gledamo na proizvod sasvim drugim očima i vidimo učinak tamo gdje ga nema? Moguće, ali mislim kako uvijek treba zadržati hladnu glavu, pogotovo kad je kozmetika u pitanju.

Nisam škrta. Nije mi žao dati određenu svotu novca za neki proizvod ako je zbilja dobar, ali moje osobno iskustvo je da nakon određene cifre sve postaje stvar prestiža, dok je efekt više manje isti.

Prije nekog vremena u ruke mi je došla Sisley Black Rose maska. Sisley je prestižan brend, a ova maska u Velikoj Britaniji košta oko 90 funti. Računajte sami.


Iako sam masku domah proslijedila mami, nisam mogla odoljeti zovu luskuza i sama sam je isprobala. U pakiranju od 60 ml krije se maska s ekstraktima crne ruže, vina itd. Koja osvježava kožu i čini je ljepšom i odmornijom. Za najbolji učinak treba se nanositi dva do tri puta tjedno, pustiti da se upije, a višak odstraniti maramicom. Maska se ne ispire. Tu je prvi problem na koji sam naišla.

Iako proizvođač uvjerava da se nakon nje može normalno nanijeti make up, to naprosto nije izvedivo, barem u mom slučaju. Nakon brisanja maske ostaje lagano masnjikav osjećaj preko kojeg ne mogu normalno nanijeti make up. Nakon par poteza puderom, ovaj se počeo trusiti skupa s ostacima maske.

Dakle, masku ili isperite ili je nanesite prije spavanja. Sisley savjet je da je nanesete ujutro kako bi vam koža tijekom cijelog dana bila savršena. Ne bi išlo.

Maska uistinu ima zgodan učinak na kožu: hidratizira, njeguje, koža je meka nakon nje, ali... od proizvoda za 100 eura očekujem više. Ovako mi je zapravo na razini bilo koje hidratantne ili hranjive maske. Ništa bolja, ali ni lošija.

by Doriana

Broj komentara: 7:

A.. kaže...

strašno skupo. :O

Lendoxia kaže...

moram priznat da se ne mogu zamislit da davam toliko love na samo jedan proizvod. pogotovo ako ne radi cudesa kao sto ovaj po tvom opisu ne radi

Unknown kaže...

Sjajan post, i drago mi je da sam se po ko zna koji put uverila u to, da puno para često nema smisla dati :)

Lastavitza kaže...

Šta se desilo sa širinom posta?

Andy kaže...

Biberiću, čekamo adsense, sad nas malo zezaju sa time, ali to je pretpostavljam mjesto za reklamu, vidjet ćemO :)

Anonimno kaže...

100 eura za to? Mislim da bi mi cigla trebala pasti na glavu da tako ensto kupim. Osim toga, ucinak bilo kakvih maski je kratkotrajan, i jos potrositi 100 eurica na tako nesto? Probala sam davno jedan puder od Sisleya, i nije bio cudotvoran. Od tada ignoriram i Sisley i sve takve snobovske brandove. Drago mi je procitati da ima i drugih koji slicno razmisljaju.
S.

Beauty break by Ana kaže...

Skupo, ali meni maske koje se ne ispiru prouzroče hrpu mitasera, tako da za 90 funti bi dobila samo prišteve i mitasere. Ne hvala! Maska za oko očiju je druga priča.

Objavi komentar

Pokreće Blogger.