ponedjeljak, 7. studenoga 2011.

Sleek MakeUP primer palette review & swatches

Sjećate se mog naj rođendanskog poklona?
Došlo je vrijeme da bacim koji komentar na Sleekove palete :)

Swatchala sam samo primer paletu i djelomično Bad Girl paletu, koristila sam i nekoliko pigmenata od drugih proizvođača (MAC, Morgana Minerals i Lumiere).

 
Na gornjoj slici su samo primeri, dok sam na donjoj preko primera prešla sjenilima iz Bad Girl palete i pigmentima jer u paleti nije bilo odgovarajućih boja za neke primere.


Namjerno sam napravila veći swatch sjenilom preko primera da vidite kako se primer ponaša i pomaže li intenzitetu sjenila. Koliko se meni čini, za ova pearl shine sjenila ne čini veliku razliku, ali zato mat sjenila imaju puno jači intenzitet ako je primer ispod.
Sad o samoj kvaliteti paleta:

  • - The Primer Palette -  obzirom da imam iznimno masne kapke kod kojih mi ne pomaže čak ni Art Deco baza u koju se svi kunu, moram reći da mi nažalost ova paleta ne bi bila prvi izbor kada bih morala kupiti primer. Vjerujem da na kapcima čija je koža manje masna ovi primeri čine čuda, ali eto, nažalost, kod mene taj efekt traje koja 4 sata a onda sjenila gube na intenzitetu i povlače se u nabore.

  • - Bad Girl Palette - 12 fenomenalno pigmentiranih sjenila, neki se žale da im se sjenila truse dok ih nanose; kod mene to nije slučaj. Pretpostavljam da veliku ulogu igra kist s kojim se sjenila nanose. Ja koristim essenceov smokey i elfove contouring kistove. Većina sjenila ima pearl shine finiš i ta mi kraće traju na kapcima od sjenila s mat finišom. Općenito sam jako zadovoljna paletom i vjerujem da će se u mojoj kolekciji pojaviti još nekoliko njih :D

Nema komentara:

Objavi komentar

Pokreće Blogger.