ponedjeljak, 21. studenoga 2011.

Beauty review (+swatchevi): Catrice sjenila

Obožavam Catrice sjenila! To je razlog zašto sam ih i skupila toliko. Evo ih svih na okupu.

Na slici su:
020 We support green peas, 110 Gilbert`s grapefruit, 230 Where is my Caddy-li-lac, 220 The violent violet, 170 Don`t drink and drive, 190 Petrol keeps me running, 130 Sitting on a vulcano, 040 In the army now.

Kratko i jasno:
Zašto volim i preporučam Catrice sjenila: zato jer je cijena pristupačna (21,90kn) i postoji velik izbor nijansi. Što se tiče pakiranja, jednostavno je i efektno. Cure su na forumu pričale da se sjenila mogu i izvaditi, pa možete napraviti svoje palete sa njima. Meni je to previše posla, a i sviđaju mi se ovako kako jesu. :)
Što se same kvalitete proizvoda tiče, jako sam zadovoljna. Sjenila su jako pigmentirana, vrlo se lijepo daju blendati. Meni se možda malo truse dok ih kupim sa kistom, ali nema ostataka ispod oka. Sve u svemu, nemam zamjerki i preporučam ih. :)

Evo i swatcheva:
sa blicom
Ispričavam se na lošijoj kvaliteti slika, no nemam prave svjetlosti doma. One bez blica slikane su na balkonu, malo jesu mutne, no boje su vjerne pa sam ih zato zadržala.

Imate li vi Catrice sjenila? Koje boje? Jeste li zadovoljne? :)

4 komentara:

Voodoo Blonde kaže...

dobre su pigmentiranosti, probala sam u više navrata u Kozmu. sviđaju mi se po swatchevima ove ljubičaste i plavo-zelene nijanse. možda uzmem koji, iako više volim palete. o da, singlice deportam like a boss, stalno se gube po kozmetičkim torbicama GAH

Iva kaže...

Ovaj Petrol Keeps Me Running je fantastičan, morala sam kupiti to sjenilo čim sam ga vidila. Inače sam prestala s kupovanjem mono sjenila jer sam odlučila da mi je zasad dosta ovo što imam, a i više volim palete (Sleek Au Naturel se kreće prema meni as we speak). Kupujem samo nijanse koje me baš obore s nogu i ako sam sigurna da nešto takvo nemam. :)

nail crazy kaže...

nemam ni jedno od catrice :-(

Irena B kaže...

Nemam nijedno Catrice sjenilo (bar ne ova novije generacije)...Nije da ih nešto posebno ni želim, a i preskupa su...

Objavi komentar

Pokreće Blogger.