nedjelja, 13. studenoga 2011.

Beauty review: Durance Hand repair balm

Pisala sam već o otvorenju Durance prodavaonice u Radničkoj 52, u novom shopping centru Green gold.
Pritom sam dobila njegujuću kremu za ruke sa organskim maslinovim uljem. Od tada je prošlo 10 dana pa vam želim prenijeti svoje dojmove. Evo prvo malo slikica, pa na kraju moji dojmovi.

Prvo da kažem da sam bila vrlo skeptična kada sam dobila išta iz linije sa maslinom jer inače ne volim masline, njihov miris, no naravno da sam probala. Kada sam prvi puta istisnula kremu na ruku, bila sam vrlo iznenađena, pozitivno ovaj puta. Miris je vrlo nježan, specifičan, decentan i meni osobno, vrlo ugodan. :)
Dovoljna je mala količina da se namažu obje ruke, a kada se namaže, brzo se upije. Nije jako gusta i masna, nego baš odlične teksture, ali opet bogata. Nakon što se namaže, ruke su fino glatke, ne vlažne, nego mekane. Jako sam zadovoljna njegom koju pruža, teksturom, mirisom, svime. :)
Radila sam mali test i vadila kremu pred frendicama i nudila ih, te pratila njihove reakcija, sve su bile vrlo zadovoljne i pitale gdje se može nabaviti. :D

Krema je pakirana u kutiju i tubicu od 75ml, lako se istišće. Cijena ove kreme je 170kn, meni osobno za moj džep malo visoka cijena, no ako odete u Durance, sigurno nećete morati išta kupiti napamet, nego sve možete bez problema probati, pa za tako nešto onda nije problem izdvojiti toliko. Vjerujem da ću se vratiti po još nešto iz te linije, a idući ponedjeljak će Ivuška napisati svoju recenziju svog balzama za usne iz iste linije.

Nadam se da ste dobile korisne informacije. :)

1 komentar:

Iva kaže...

Ja sam već dugo vjerna L'Occitane kremi za ruke, i teško da mi je nešto može nadmašiti... Ali možda dam šansu i ovoj kad se nađem u tom dućanu, ionako kremu za ruke trošim ko luda čim malo zahladi...

Objavi komentar

Pokreće Blogger.