utorak, 11. listopada 2011.

Najdraži komadi odjeće iz ormara Buncherica

Kako je recimo došla jesen tako iz ormara vadimo neke komade koje smo možda zaboravili, a obožavamo ih ili imamo neke iz kojih se nikada ne skidamo. Ovo su naši, evo što, kako i zašto :)

Chmi


"Nosim je kao tuniku na dolčevite, divno pada i može se nositi za sve prigode. Savršeno paše uz kožnjak i motorističke čizme."
Dee


"Moj najdraži odjevni predmet (u zadnje vrijeme) je moje pleteno Asos klupko. Dva broja mi je preveliko i izgleda skroz grozno na meni, ali ga svejedno jako volim jer je divno, mekano, toplo i apsolutno je fantastično umotati se u njega i ljenčariti. Zovem ga klupko jer ga je nemoguće složiti ili staviti na vješalicu, tako da uvijek stoji ovako, u obliku klupka. :D <3"
Doriana Gray
"Ova haljina je vjerojatno moj omiljeni komad odjeće u pretrpanom ormaru i zato mi je žao što slika nije najreprezentativnija. U njoj sam bila na bezbroj evenata, milijun događanja, na faksu, na poslu... 

Priča o meni i toj haljini je posebna jer sam je, kao i većinu najboljih stvari u životu našla slučajno. Vraćala sam se kući s Hrelića, razočarana u ponudu toga dana, da bi na zadnjem štandu prije parkinga ugledala tu ljepoticu. Morala je biti moja. I bila je. Za cijelih 20 kuna dobila sam haljinu koju toliko volim da ne mogu zamisliti tjedan, a da je barem jednom ne obučem. Volim što je pristojne duljine do koljena i što u njoj mogu normalno sjesti. Volim što je upečatljivog uzorka i što mi uz nju trebaju samo sandale ljeti ili čizme i sako u jesen i spremna sam za kamo god treba. Volim i što nitko nema takvu. Bojim se dana kada će moja haljina prestati biti nosiva, jer sumnjam da ću ikada naći neku poput nje."Girly


"Ova haljina mi je općenito najdraže što imam u ormaru. To je moja prva kupnja na ebayu, kada još nisu obični smrtnici kupovali tamo nego svega par ljudi u Hrvatskoj, nje sam se dočepala preko poznanika od poznanice sa foruma. Mislim da je bila 25$ što u principu i nije tako malo, no imam ju već 4-5 godina i savršena je. Onako klasičan model, malo iznad koljena, može na cipele, balerinke, čizme, na kožnjak ili neku finu jaknicu. Pletena je, no nije predebela tako da je ja nosim i preko ljeta i preko zime. Imala je i vrpcu oko struka od istog materijala no sada ju nisam mogla pronaći."


Ivuschka


" Kožna jakna mi je najdraži odjevni predmet koji nosim najveći dio godine. Uslikala sam ovu crnu jer mi je prva pri ruci i najčešće je nosim od kožnih koje imam ( smeđa, crna, tamnozelena i siva ). Kupljena je u Bershki na sniženju, ne sjećam se točno koliko, ali prvotna cijena joj je bila 699 kuna, a po istoj cijeni je kupljena tamnozelena pa to pamtim. Prava je koža i jako je volim.
Bedževi na njoj su darovi koji su većinom na njoj, BITCH bedž od sestre, ovaj s kosturksom glavom također od sestre iz New Yorka i ovo dolje kaj visi je nekakav čudno izgledajući tamnoljubičasti cvijet ( više nekakva lignja :D ) koju sam dobila od frendice i služi za zakopčavanje šala da ne bježi tamo vamo jer me to nervira :zubo: "


Meche


"Evo moje najdraže traperice. U njima mi guzica izgleda zgodno."


To je to, Yelle nam nema ovaj put, možda stavi naknadno.
U idućim tjednima donosimo vam postove sa našom najdražom obućom i asesoarom :)

Koji je VAŠ najdraži odjevni predmet i zašto? :)3 komentara:

anamy007 kaže...

nedavno sam kuppila crne hlace visokog struka i one su mi sada broj jedan. jer kao dobar dio zena imam problem za farmerkama i hlacama koje su iz sezone u sezonu sve plice i uze.... a ove hlace su bas za zenu i po kakvom se volim smatrat :)

Josipa kaže...

hahaha to se i traži jedino od traperica jel da hahaha
super ste!!!


http://babylovesfashion.blogspot.com/

Anonimno kaže...

imam jedne crne hlače od prije 10-ak godina. najčešće ne stanem u njih, ali kad stanem...<3<3<3 iz H&M-a su, dok su isti još radili kvalitetne stvari.

Objavi komentar

Pokreće Blogger.