utorak, 18. listopada 2011.

Najdraže torbe Buncherica


Doriana:

"Radi se o posebnoj torbi u koju stanu cipele, rezervna haljina, kozmatička torbica, sendvič, boca vode i po potrebi zločesta osoba koja mi ide na živce (doslovce, torba bez dna!).

Moja omiljena kolegica s posla mrzi tu torbu i kupila mi je novu u nadi da će ova završiti u smeću. Kao što vidite i dalje je nosim i teglim sa sobom sve navedeno."
Girly:

"Obožavam ovu torbu, osim što je srcolika i lakirana, obožavam ju jer sam ju kupila kada sam se namjeravala oblačiti u lolita stilu, ali nisu mi narasla muda, ali ostala je torba. :D Inače je h&m, jedva uhvaćena preko poznaničine poznanice iz Švicarske"


Čmi:


"Obožavam ovu torbu, apsolutno sve u nju stane iako je skromnijih dimenzija u usporedbi s mojim ostalim torbama. Pravi Sport Billy super sack :) Imam je dvije godine i stalno je nosam, već me lagano počinje brinuti što ću kad se ofuca, hoću li joj naći dostojnu zamjenu. Trenutno se još dobro drži, nedostaje joj samo jedan spike :)"


Dee:

"Ova divna Topshopica je sa mnom prošla sve i svašta, ima razne mrlje (od vode! :rofl:) i lanac joj je totalno puknut pa sam stavila drugi. Ali jako ju volim iako očito ona mene ne voli. :D Lanac se može skinuti pa se može nositi i kao klač. Apsolutno mi je divan ovaj oblik i zbog toga ju imam u još dvije boje (iako žuta nije Topshop) i želim ju kupiti u još par boja i napraviti koju zalihu od ove sive :D (ja ju zovem sivom, mada je navy). Evo mojih Pokemona (moram ih skupiti sve) na okupu. <3"


Meche:

"To mi je najdraža torba jer kad nju ponesem, znam da ću biti light, da nosim samo par SVOJIH sitnica što u prijevodu znači da ne teglim pelene, flašice niti mužev novčanik."Imate li vi najdražu torbu i zašto ju volite? :D

Dee


Broj komentara: 8:

Nanethiel kaže...

Čmi, torba ti je savršena. i želim ju :D di si ju kupila?? :D

chmi kaže...

10q Nanethiel :)
Kupljena je na ASOSu davno, više ih nažalost nemaju na lageru :(

Anonimno kaže...

jeeeeeeeeeeeeej meche
diesel borg torbica :)
sigurna sam da moes svasta natrpat u nju
(jedna origami pelena)
=:3

Lendoxia kaže...

girlyno srce je divno :) a ja nemam bas najdrazu torpu, ali imam jednu vrecastu bijelu s crnim srcima koja mi je draga, a sad moram naci nesto kozno za zimu da moze na kisu

Josipa kaže...

lol prezanimljiv post!uh moja nadraža najljepša najslađa iz h&m-a smeđa pismo torbica,nedam je nikome nikome nikome i moja sreća kaže da mu je super iako su mu sve te ženske drangulije bljak!! :)))

anamy007 kaže...

nemam jednu najdrazu torbu ali preferima velike-omnia mea secum porto- je jedina recenica koja mi je ostala u pamcenju od dvogodisnjeg ucenja latinskog :)

Dee kaže...

a tko ne preferira velike. :D
hihihi :D

Iva kaže...

ufff, imam najdražu za izlazak, na Union Jack, a za svaki dan jedna tamnozelena u koju stane sve, skripte, bilježnice, roba za na trening i još ima mjesta... :)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.