ponedjeljak, 24. listopada 2011.

Kozmetički shopping i najava grupnih recenzija

Prošli tjedan mi je ko za vraga ponestalo hrpe stvari iz kozmetičkog ormarića pa sam bila primorana posjetiti DM. Osim kozmetke sam uzela i nekoliko paketa hrane za mačke u vrećicama jer su beštije već počele lagano nagrizati baku uslijed neishranjenosti (jednostavno odbijaju jesti suhu hranu iako nje imaju u izobilju). Svako jutro se budimo s ovakvim prizorom.Preporuka: Dein Bestes vrećice u pakiranju po 12 su najjeftinija opcija na tržištu što se tiče "mokre" hrane tiče (otprilike 2.30kn po komadu), barem je tako u mom gradu.  • Keune šampon za suhu i ispucalu kosu, kaže da ima za otprilike 50 pranja. Treba ga fakat malo, ali baš za 50 pranja... živi bili pa vidjeli :D Ugodno sam iznenađena jer nisam očekivala previše.
  • Ebelin odstranjivač laka za nokte bez acetona - skida lak, to mi je dovoljno :D
  • Alverde ulje za tijelo - koristim ga i za tijelo i za vrhove kose, fino miriši i ne masti kosu. Dolazi u praktičnijem pakiranju nego do sada, dolje imate sliku kako je prije izgledalo pakiranje. Sada je puno lakše dozirati i bočica ostaje čista izvana; ove stare su sve sljepljene sirote.
  • Gliss hair repair maska za kosu - odlična stvarčica, ali meni sama po sebi nedovoljna, moram i vrhove naknadno tretirati s uljem.  • Playboy dezić - isprobala sam sve mirise, nisu loši po zimi, po ljetu ipak volim koristiti samo Felce Azzurra dezić.
  • Alverdeov lip teint - nisam nešto posebno oduševljena ali ću ga potrošiti. Valjda :D

I na kraju, kako smo se sve našle na kavi u AM neki dan, dogovorile smo se da bi bilo fora grupno isprobavati kozmetičke artikle. Svaka od nas ima različit tip kože i svoje boljke i problemčiće vezane uz nju, stoga smo odlučile koristiti univerzalne proizvode. Za sljedeći tjedan smo odabrale:

  • Alverde 2-fazni odstranjivač šminke - 100 ml, 15,90kn
  • Balea koncentrat za oči u ampulama - 5 ampula, 14,90kn


Očekujte sljedeći tjedan četverostuku recenziju :)

Nema komentara:

Objavi komentar

Pokreće Blogger.