utorak, 4. listopada 2011.

Beauty review: Essence quattro sjenila 09 Denim 4.0

Nedavno sam na jednom od naših blogerskih druženja dobila od kolegice Doriane sjenila iz naslova. To je novitet iz Essenca. Ove paletice zamijenile su one prijašnje.


Proizvod sadrži 5 grama, 4 sjenila. Evo prvo swatchevi pa onda moji dojmovi.


klik za veće slike

Dakle o sjenilima. Probala sam swatcheve napraviti bez podloge na ruci, no ništa se nije vidjelo. Nisam mogla vjerovati. Stavila sam bazu za sjenila Art deco i super se vidi, no.. 1., 2. i 4. sjenilo se si stvarno vrlo lako nanose dok je 3. skroz čudne teskture, kao da ne pripada ovoj paleti sjenila. Mislim da je to zbog toga jer ima nekakve sitne sjajne čestice, no vrlo se čudno ponaša. Vidite i na slici da drugačije izgleda. Ostala tri sjenila vrlo su pigmentirana i sigurno ću ih koristiti, što za 3. ne mogu reći.
Sve u svemu, 3/5 od mene. Cijenu vam ne znam, pošto je bio poklon.

Imate li vi koje od ovih quattro sjenila? Kakvi su vam dojmovi?


2 komentara:

Lendoxia kaže...

jos nisam probala ta nova sjenila, ali ne znam nekako me ni ne privlace, ona stara su mi imala dobre boje iako ni tamo pigmetiranost nije bila bas neka

Andy kaže...

Ni mene nikada nisu privlačila. Imala sam i jedno od onih koja su povukli i bila su mi puno lošija od ovih. Što se tiče ove tri nijanse (osim ove tamno sive), fino su pigmentirana.

Objavi komentar

Pokreće Blogger.