ponedjeljak, 31. listopada 2011.

Beauty Review: Alverde dvofazni skidač + Balea ampule

U zadnjih tjedan dana nas 4 (Chmi, Dee, Doriana i Girly) smo isprobale ova dva proizvoda, ovo su naši dojmovi:

Alverde dvofazni skidač mejkapa


Doriana:
1. Alverdeov dvofazni skidač make upa prvi ozbiljan problem ima u ambalaži. Ona je od tvrde plastike pa treba nekog vremena da nakapa na vaticu.
2. Ima dosta alkohola (očito), pa peče oči i skidanje maskare ili olovke na waterlineu čini lagano neugodnim jer izaziva peckanje.
3. Ostavlja neki fujkavi ljepljivi trag na licu koji mi se ne sviđa.
4. Doduše, skida svu šminku s lica.
5. Sve u svemu, nije moj HG. Skidač je dobar, ali se bojim da bi nakon dulje duljeg vremena isušio okoloočno područje što je moja slaba točka tako da ga više neću kupovati.

chmi:
1. Za razliku od Do, meni je ambalaža ok, vjerojatno zbog mog enormno jakog stiska ruke.
2. Iako su se cure bunile da im losion smrdi po alkoholu i da ih peče po faci, ja to nisam osjetila. Valjda moj đon obraz može svašta predurati, a što se mirisa tiče, Girly ima teoriju i o tome zašto ga ne mogu našnjofati.
3. Ljepljiv trag po faci - o, da. Ali ne smeta me previše.
4. Zaista skine svu šminku s lica. Ostavi malo gel linera na očima ali ne koristim ga na tom predjelu inače, samo sam ga isprobavala.
5. Nije loš, hoću li ga ponovo kupiti - ne znam. Ako ne nađem u tom trenu micelarnu u DMu, vjerojatno.

Dee:
Već u startu sam znala da mi ovaj skidač sigurno neće biti bolji od moje HG kombinacije skidača mejkapa koje se ne odričem - Balea uljne blazinice za oči i Garnier rozo mlijeko za lice. <3 Tako da sam bila spremna na nešto okej šta ću potrošiti, ali neću nikad ponovno kupiti. Međutim, horor. Stavila sam to na svoje osjetljivo problematično lice potpuno nesvjesna činjenice da je prepuno alkohola i koža mi je, naravno, reagirala pečenjem, crvenjenjem i ja reagirala psovkama. :D
Zaključak: možda najgori proizvod koji sam ikad kupila. Plus zaudara. Grozno. Nikad više.

Girly:
Izgled i pakiranje su mi ulijevali nadu da bi mogao biti dobar. Isprobala sam ga više puta, skida ok, ali slažem se da nije baš za skidanje šminke sa očiju. Miris je preintenzivan po mom ukusu, alkohol se dosta osjeti. Sve u svemu, ništa ne čemu bi se zadržala.


Balea ampule za hidrataciju okoločnog područja


Chmi:
Ampule - apsolutno nikakav efekt nemaju. Tekstura im je poput elfove mineralne podloge za make up, nakon nanošenja ne osjećam apsolutno ništa; ni olakšanje oko očiju, ni neku ugodu - apsolutno ništa. U paketu se nalazi 5 komada ampula i preporuka ih je koristiti svaki dan - kako im je cijena 15kn mislim da se to nikako ne isplati; za mjesec dana uložit ćete oko 100kn u te ampulice, a po toj cijeni možete nabaviti daleko bolja sredstva za njegu okoloočnog područja. Ne mislim ih više kupovati. Ikad.

Doriana:
Ampule su simpatično s**** koje ne čini ništa.

Dee: 
Slažem se sa curama. :D

Girly:
Ništa nisam očekivala, ali nisam ništa niti dobila. Ampule mi ne rade apsolutno ništa osim daju fini, glatki finiš na tom dijelu lica kada se namaže. Tekstura je fina i bez mirisa, no nema ikakve razlike sa ili bez toga. Sigurno neću ponovno kupiti.


Dakle, za skidač smo polovično zadovoljne, ali za ampule apsolutno nismo. :D

Jesmo li vas navele ili odvratile od kupovine ova dva proizvoda? :D

Broj komentara: 5:

Lendoxia kaže...

definitivno cu zaobic ove stvari u dmu :)

Iva kaže...

Ja sam već našla svoj savršeni skidač mejkapa (onaj dvofazni od Bourjoisa) i ne dam se odvratiti od njega. :) a ovo oko očiju mi je bacanje novaca...

Dee kaže...

hihihi :)))

FaithFry kaže...

"Ampule su simpatično sranje koje ne čini ništa." - najgenijalnija recenzija ikad xD

anamy007 kaže...

za skidanje sminke, pogotovo onima s osjetljivom kozom, preporucam maslinovo ulje, sve skida a koza divna

Objavi komentar

Pokreće Blogger.