srijeda, 7. rujna 2011.

Unique Hrebina za LoLcatse

Nakon prve dvije djevojke koje su donirale svoje rukotvorine za pomoć micekima, javila nam se i Maja. Potaknuta prijašnjim postovima odlučila nam je pomoći u prikupljanju sredstava za LoLcatse. Evo nekoliko rečenica o njoj:"TKO SE KRIJE IZA IMENA "UNIQUE HREBINA"
Pa evo da i mene upoznate...
Dakle iza imena "Unique Hrebina" krijem se ja... Maja Vugec glavom i bradom i sa cijele 23 godine... Studentica sam prve (uskoro druge) godine diplomskog studija ekološke poljoprivrede i agroturizma na Agronomskom fakultetu u Zagrebu. Malo sam šarala sa fakultetima pa sam tako nakon završenog preddiplomskog studija naftnog rudarstva na RGN-u odlučila odustat i otići na Agronomiju... Na opće čuđenje svih... ali kaj je tu je...
Bavim se raznim kreativnim stvarima od kad znam za sebe...prvu sliku (ulje na platnu) naslikala sam u prvom razredu osnovne škole i to je moje prvo sjećanja na neki pokušaj  umjetničkog izražavanja...
A od tad... ajme... probam sve kaj vidim... a i ono kaj smislim... Pa tako slikam, crtam, šivam, kiparim, izrađujem različite stvari, ukrašavam sve i svašta, iskušavam svakakve tehnike, kombiniram svašta, bavim se dizajnom interijera a velika ljubav su mi i likeri koje svake godine s puno ljubavi i pažnje mućkam :)

Neiscrpan izvor inspiracije moja je obitelj koja mi je podrška u svemu što radim ali isto tako uvijek vole i pomoć kad mi treba još koji par ruku :)

Za Vašu akciju darujem "Zlatnu groznicu" koja naravno onome tko ju  kupiti ne će doma stići prazna već napunjena likerom po izboru (menta, kadulje, crna bazga, orahovac, višnja) ili dobrom starom šljivovicom."

Početna cijena je simboličnih 30kn :) Aukcija traje do petka u ponoć.
Sretno licitiranje :)
Molimo vas da se ulogirate ili napišete svoj mejl kad licitirate. :)

Broj komentara: 18:

Jojo Ungh kaže...

35 kn

ivuschka kaže...

40

MaNi kaže...

45

Maybe kaže...

50

zMaja kaže...

55

MaNi kaže...

60

Jojo Ungh kaže...

65

Anonimno kaže...

70

Dee kaže...

Anonimac, molim da se ulogiraš ili napišeš svoj mail, inače ne možemo priznati bid. :)

Anonimno kaže...

joj oprostite ali ponekad nece drukcije da mi objavi post. neznam zasto,ne kuzim se bas,nova sam u ovom.
ugl MaNi je ! :)

70 kn

Dee kaže...

okidoki :)

zMaja kaže...

75

Anonimno kaže...

80

MaNi

zMaja kaže...

85

zMaja kaže...

pošaljite mi mail kome da uplatim.

Dee kaže...

evo ovdje (http://bankrotsveu16.blogspot.com/2011/09/pobjednici-ovotjednih-aukcija.html) upute za uplatu. :)

zMaja kaže...

još mi se nitko nije javio. uplatili smo novce prošle nedjelje internetom i trebalo je stići. provjerite o čemu se radi. :)

Bunch of Girls kaže...

žao mi je žene, čini se da je došlo do "pokvarenog telefona" :D Mi smo napisale da se svi jave nakon izvršene uplate na mail sa adresom, a sada sam pregledavala mail, tvoj nismo dobili koliko vidim? Možeš poslati adresu? Hvala :)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.