utorak, 6. rujna 2011.

Pismo 36-godišnjoj meni - Dee

(opet ja, ovaj put sa jednim pismom sebi u budućnost :))Draga 36-godišnja ja*.
*pod uvjetom da si još živa, jerbo, budimo realni, 36 je zbilja mnogo mnogo godina. :D
(sorite, čmi i meche :D)

Sada si u 26oj, sretna, u krasnoj dugogodišnjoj vezi, koža je fino zategnuta i nemaš niti jedne bore, kosa je sva divna, duga, krasna, bez sijedih. Život je lijep, nisi previše pod stresom osim "isuse, nemam što za obući" stresom, nemaš dijete (osim Dragog) pa spavaš koliko god hoćeš, kad god hoćeš i otprilike sve radiš kako god želiš jer nemaš nikakvih obaveza. :)

Niš pametno nisam htjela reći sa ovim, samo se hvalim. :D :PDa te na brzinu podsjetim kako izgleda 2011. godina. Kosorica je predsjednica vlade. Bin Laden je mrtav. Kao, u krizi smo. Svi gledaju Jersey shore i turske sapunice. Ovo upravo tipkam sa laptopa (to ti je mali kompjuterić kojeg možeš držati u krilu, što se ne preporučuje jer to pomaže pregrijavanju; i kojeg možeš prenositi svugdje što je također skoro pa nemoguće jer baterija radi samo 2 sata :D) i sad su jako in i tableti i 3D televizije. Znam znam, užasno primitivno. Tko zna s čega me ti sada čitaš. Vjerojatno ti se tekst nekako spontano downloada u mozak i bez čitanja znaš sve što piše.
Ajmo dalje. Godina je loših make-up tutoriala Elle Dvornik i loših 3D filmova, uglavnom rimejkova. Muzika je spala na Vucu, Rozgu, Magazin, Justin Biebera i David Guettu, te reunion boybandova iz 90ih. (znamo i ti i ja da je taj dio nama super :cerek: :vrišt za boybandovima: :zauvijek teen u srcu:)Baš me zanima što vi slušate i kako. Ako uopće imate muziku. Vjerojatno opet ista fora sa direktnim dowloadanjem u mozak. I tko zna da li je downloadanje i shareanje muzike napokon legalno. <3 I da li uopće imate filmove i muziku? Da li imate reunion bendova tipa Connect, Femminem i Black Eyed Peas? I rimejkove, možda čak i prequele filmova poput Hangover, Twilight i Oceanovih 11 (ofkors sa sad već ostarjelim teen zvijezdama). I nove nastavke: Die hard 12, American pie 14 i Transformers 16. Ne zavidim vam. :D (i veselim se svim novim Die hardovima i Transformerima :D)Hm hm. šta još ima? Otvorio je Inglot. Pa onda i zatvorio. :D
Toeto.


Možda sam opisala 2011. jako grozno, al, ne-bi-vjerovala, imamo mi i lijepe stvari. Ne mogu ih se sada sjetiti, ali sigurno postoje. Valjda. :D
Aha. Postoji jedan  krasan mali fantastičan blog. Baš se pitam što je u tvom vremenu sad s njim. I da li si još u kontaktu sa svojim kolegicama blogericama. Znaš, jako su ti drage 2011.
Oh, i još jedna lijepa stvar. Internet šoping. <3 A carina - ne tako dobra stvar. :D
Vi sigurno nemate carinu. A ni internet šoping. Vjerojatno samo zamislite nešto i puf, to se stvori u vašim rukama. Meh.

Ali dosta o tebi, pričajmo malo o meni o tebi. :)

Sada, sa 26 se ne želiš ni udati ni roditi jer to nije za tebe. Pauza za smijeh jer si se vjerojatno udala, a i da prominiš ditetu pelenu prije daljnjeg čitanja. Rolajz.

Oblačiš se... pa... šareno. :D Voliš uzorke i boje, pogotovo zajedno, pogotovo ako je nespojivo. Prugice, točkice, floral, leopard, divota. Ali... Čitaš me sad u dosadnom jednobojnom outfitu, jelda? I to crnom, jelda? Ili nedajbože u najgorim bojama ikad – smeđoj i narančastoj? :horor: Uglavnom kupuješ Essence i Catrice jer, budimo realni, nemaš para za skuplje. A ni želje kad su Catrice i Essence tako dobri. :D A i ionako se ne šminkaš, nego šminku samo skupljaš.
Smiješ se sad jer si se prebacila na Chanel, jelda?
Ts ts ts.Nadam se da imaš milijun pasa jer ti je to u 2011. bila jako velika želja za budućnost. I da živiš u velikom gradu. 
Neću više pisati o svojim željama za 10 godina da te ne izdeprimiram, jedino što je bitno je da si sretna. Putuj, uživaj, zabavi se, nemoj da 10 godina prođe uzalud. Nemoj se previše živcirati oko godina, ionako je to samo broj. Uostalom, 2021. su sigurno izumili fantastične preparate i vitamine da ostaneš divna i mladolika, jebeš Botox i operacije, to novo je sigurno divno. Popiješ tableticu i preko noći postaneš Doutzen Kroes. Fantastično. :cerek:
Za svaki slučaj da si pregazila sva svoja uvjerenja i da si se udala, rodila, preselila u ubermali grad, prešla u narančastosmeđu odjeću sa narančastim tenom i smeđim bronzerom i prekinula sve odnose sa obitelji zbog nekretnina, molim te, upadaj u vremenoplov (morali su ga izumiti tako daleko u budućnost), vrati se u 2011. i reci mi sve to pa da smislimo plan kako da se sve to ne dogodi. :D
Čekam te. Cmok.Imate li vi koji pametan savjet za svoje starije verzije? :D
izvori slika: 1, 2, 3, 4 by me and my photoshop, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Broj komentara: 5:

Doriana Gray kaže...

A jesi abnormalna <3

Dee kaže...

a šta'š :D

ivuschka kaže...

jebemte divnu :))))

nasmiješ me svaki put, mjenjaj profesiju i piši knjige. ili bar članke.

Lendoxia kaže...

uf ja ne znam sto bi rekla deset godina starijoj sebi, eventualno da se nadam da se nije udala i dobila djecu, to bi bio preveliki zaokret

Dee kaže...

joj, iva. <3

pa vidiš da pišem ovdje na blogu. :)

Lendoxia, totalno te kužim. :D

Objavi komentar

Pokreće Blogger.