subota, 3. rujna 2011.

„Ne dam te, ne dam te nikome“- mace trebaju pomoć

Psi (i životinje općenito, a u životu sam imala ježeve, koze, ovce i nekoliko svinja- o da, odrasla sam kao pravo malo seljačko dijete) bezuvjetno vole svoje vlasnike. Čak i mačke, za koje svi kažu da su izrazito samostalne, vole svoje vlasnike, vjerovali vi to ili ne.

Životinje su takve kakve jesu- neiskvarene i nisu poput ljudi. One nam se vesele kad nam se nitko drugi ne veseli. One su tužne kad smo mi tužni i nikada nas neće iznevjeriti. Mi njih hoćemo, i to u mjeri u kojoj nikada ne bi iznevjerili drugog čovjeka.Dorianin blesonja

Ponekad nemamo vremena za ovo ili ono, ali to nas ne čini lošim vlasnicima nego jednostavno –ljudima. S druge strane postoje monstrumi (ne ljudi, monstrumi) koji pse pripremaju za borbe, ubijaju mačiće, tuku životinje lancima i rade svakojake grozote kojih bi se vjerojatno i dr. Mengele posramio.

Nekoliko mačića treba vašu pomoć, jer nisu imali sreće i eto, sudbina je htjela da se susretnu sa svojim monstrumima. Njihove slikice i životne priče možete pročitati na ovoj temi na forumu koju je pokrenula moderatorica SoN-a.


Miki je jedna od maca koje čekaju pomoć

Pomoći možete u hrani (kontakt mail tundra@svartberg.org), financijski na broj računa 2360000-3222033866 Martina U., ZG. (i deset kuna je mnogo) ili udomljavanjem jedne od mačaka.

Ali prije nego udomite mačku razmislite o tome tko će je čuvati dok vas nema, imate li dovoljno živaca za ove mace koje su mace s posebnim potrebama u smislu da su zlostavljane i istraumatizirane te trebaju više pažnje negoli obična kućna mačka.

Lolcatsi su dragi i slatki, ali im treba više vremena da steknu vaše povjerenje. Pomozite im, jer i son-ovci su pomogli našoj Cosy s kozmetike kada joj je pomoć bila najpotrebnija. Stoga vas Buncherice mole da pomognete i raspitate se u svojoj okolini bi li netko bio spreman udomiti jednu od ovih divnih maca.

Bunch of girls

Foto: Private, Forum.hr

Broj komentara: 6:

Anonimno kaže...

Jako lijepo od tebe i jako lijepo sročeno. Respect! Gott@SoN

FaithFry kaže...

Šeram post dalje... :)

Doriana Gray kaže...

Hvala Faithfry, srce si <3

Mreow kaže...

Stavila na fejs pa da ide dalje! Držim fige!!!

nail crazy kaže...

preslatke fotke, hvala na srcu cure :-D

TheChloee kaže...

Ja sam uplatila koliko sam mogla, imam doma 2 psa, svojih 5 macaka i jos toliko susjedovih kaj hranim. :)
Vec smo rjesili preko foruma i sve je uredno uplaceno.
Znam kako je imati punu kucu animalija, da imam mjesta uzela bi ih sve, al sam i sama u guzvi.
:P

Objavi komentar

Pokreće Blogger.