nedjelja, 4. rujna 2011.

LoLcats need help!

Nedavno je na forumu osvanula tema LoLcati traže pomoć, Doriana je već objavila post i broj računa za uplatu donacija, no buncherice su se složile da bi bilo lijepo organizirati malu aukciju i izlicitirane iznose uplatiti na račun za pomoć micekima.

Kako smo već imale u planu organizirati nekoliko darivanja u suradnji s dvije kreativne djevojke, planiramo u sljedećih nekoliko dana objavljivati po post dnevno s njihovim doniranim radovima i prepustiti vama da licitirate s vremenskim ograničenjem do petka u ponoć. Kad izlicitirate predmet, uplatite na navedeni broj računa i javite nam se da vam pošaljemo paketić. Troškove poštarine snose buncherice :)

Miceki su dostupni za usvajanje, neki imaju zdravstvenih problema i svaka pomoć je dobro došla. Ja osobno imam 2 mačke i znam koliko jedu dnevno, mjesečno trošim oko 200kn samo na njih. Mogu si misliti kako je onda tek ovoj ženi koja ih hrani i vodi veterinaru. Svi vi koji imate kućne ljubimce znate koji su oni nepresušan izvor zadovoljstva za nas, njihove skrbnike. Vi koji nemate, eto vam prilike da udomite životinjicu koja će vam biti vječno zahvalna.

Svaka pomoć je dobro došla, 10kn znači dvije konzervice ili oko 300 grama suhe hrane. Nadamo se što većem odazivu!

 
 chmi

Nema komentara:

Objavi komentar

Pokreće Blogger.