ponedjeljak, 5. rujna 2011.

Kreatonica za LoLcatse

Ivanu znam od svojih studentskih dana. Oduvijek je imala žicu za umjetnost i stalno je nešto izrađivala i svojim stvarčicama uveseljavala ljude oko sebe. Zamolila sam je da napiše nekoliko riječi o sebi i svom radu:

"Od kada znam za sebe nešto sam slagala, crturila, šarala, od ničega stvarala nešto. Sve je počelo kada sam dobila prve flomiće i drvene bojice, a zidovi su bili tako divno izazovno bijeli... pika slike, vodene boje, glina, staklo, žica, motanje spaljenih kutija od kazeta, itd, itd... A stalno dolaze novi materijali, boje, žice i tehnike, ma tko može odoljeti, sve što zaradim trošim u nove materijale i alate i to s guštom! Ako Bog da, a dat će kroz godinu dvije imat ću malu, primitivnu zlatarsku radionicu, već sada pomalo skupljam nakovnje, alate. Nisam škrta ni za dijeliti znanje, pa sam pomalo počela fotografirati, kako se što radi, jer znam kako sam mukotrpno skupljala znanja koja sada posjedujem, jer ih većina čuva kao nekada tajne zanata, više se može vidjeti na mojim facebook stranicama ( Ivana Petrović Švragulja ili Kreatonica) u albumu "Ovak se to dela", ako mogu kojoj kreativnoj glavici i ručicama pomoći savjetom rado ću to učiniti :) Sada su mi glavna preokupacija u slobodno vrijeme izrada nakita od raznih materijala, slikanje na svili i platnu."

Ivana nam je donirala narukvicu za aukcije za LoLcatse.


Početna cijena je simboličnih 10 kuna :) Aukcija traje do petka u ponoć :)
Isprsite se ljudi :D (licitirate u komentarima, naravno :D)
Molim vas, logirajte se jer nam je tako lakše kontaktirati vas :)

Broj komentara: 5:

Anonimno kaže...

Dakle za mace sve;)
Ja nemam pojma koliko je 10 kuna..evo ja dajem 10 evra:)

chmi kaže...

Ideeeš!!! Bravo Dzoli :)))))

Anonimno kaže...

za ovu prekrasnu narukvicu dajem 120 kn.Ja sam Kikibela sa foruma nešto mi ne ide logiranje ali narukvica mi se jako sviđa a mace obožavam, i sama sad imam doma macu i 6 micića siročića koje sam primila u svoje dvorište.

Dee kaže...

bok, Kikibela. :)

upisale smo tvoj bid, možeš u boxu gore desno pratiti kako ide aukcija tj koji je trenutno najveći bid. :)

i hvala :)

Anonimno kaže...

jako sam happy zbog moje nove narukvice a još više kad znam da sam pomogla micama.na forumu sam samo tražila da mi netko pm pošalje podatke za uplatu i plaćam sutra.

Objavi komentar

Pokreće Blogger.