četvrtak, 29. rujna 2011.

Jeste li se zakačili na Zakači.se?

Ja sam jedno blentavo stvorenje s puno ključeva. I velikom torbom. Smrtonosna kombinacija za moje živce. Ključevi od kuće, ključevi od auta (jedni i drugi! Da, imam dva ključa , jer mi ih je tako lakše naći), ključevi od ulaznih vrata...

Bez obzira koliko privjesaka stavim na svoje ključeve, ja ih nikada ne mogu naći. Čak ni kada su veličine glave novorođenčeta. Ali prije cca dva tjedna, mojoj muci je došao kraj.


Na stolu me dočekala poruka šefa da provjerim i saznam što više o Zakači.se jer će mi to olakšati život. Nisam ni slutila da se iza tog imena kriju dva izuma koji će promijeniti moja jutra, kada još krmeljava i pospana tražim ključeve.

Prvi proizvod koji me oduševio je torbodržač. Radi se o malom, ali slatkom chipu, tj pločici koja kad se odmota postaje držač za torbu. Samo je položite na stol i torba visi bez problema. Super za osjetljive biljčice koje ne žele svoje skupe ili drage torbe povlačiti po podu.


Drugi je ključodržač, moj osobni favorit za Nobelovu nagradu. Radi se o kuki s cool privjeskom na koju se zakače ključevi koji onda slobodno šeću po torbici, ali uvijek vise za kuku ili udicu zakačenu za torbu. Kad trebaš ključeve, zgrabiš svoj privjesak i to je to.


Ove modne detalje koji će vaša jutra i pijane noći učiniti podnošljivijima ili barem bez uzaludne potrage za ključevima i torbama možete naći na njihovoj FB i web stranici.

P.S. Motiva ima zilijun. Ja sam sebi odabrala Jessicu Rabbit, kolegici macho žensku, a naša Dee razmišlja o narudžbi ultimativnog tandema Miše Kovača za torbu i Chucka Norrisa za ključeve XD

P.P.S. Ovo nije plaćeni oglas. Mi Buncherice pišemo samo o onome o čemu želimo, ovaj blog je naša privatna prćija i tako će i ostati.

by Doriana Gray

Foto: Zakači.se

Broj komentara: 9:

Lastavitza kaže...

Torbodržač sam vidjela na Ebayu i prije, a ovaj ključodržač mi je malo tricky - sekund posla da ti neko izvuče i ukrade ključeve iz torbe :/

Lendoxia kaže...

pa nemam bas prevelikih problema s pronalaskom kljuceva pa mi ovako nesto ni ne treba, a sto i biberka kaze lako je da ti ih netko mazne, ja sam ionako uvijek istrzana da mi ih netko ne mazne

anamy007 kaže...

ovo za torbu je genijalno, ja sam jedna od onih koja i kad torbu na stol stavlja misli se sta je sve tu bilo a kamoli na pod :)

petra kaže...

Super stvar! Totalno za mene koja kopam po torbici pola sata u potrazi za ključevima uvijek..... Jedino mi nije jasno baš zašto bi netko išao krasti nekome ključeve iz torbice?! Za novčanik mi je jasno, ali za ključeve??? :)

Doriana Gray kaže...

Ja zakačim klučodržač za unutarnji džep torbe ;) ili ovako kao na slici kad imam torbu s preklopom ;)

nail crazy kaže...

predobre ideje :-D
i ja bih chucka borrisa ;-)
p.s. danas sam primila svoj paket, hvala cure :-D

snjeguljica kaže...

Aaaa drzac za torbu je predobar!! Samo.. Jel to drzi i velike torbe pune svega i svacega teske i po par kila? Mrzim torbe na podu, mrzila sam i kad sam nosila vrece umjesto torbe i svasta, jednostavno je odvratno.

Doriana Gray kaže...

Snjeguljice,

torbodržač drži cca 5 kilograma, dakle možeš stavi i torbu za laptop s laptopom i neće pasti ;)

zvrk kaže...

Curke,ja jučer dobila naručeni ključodržač I love my bike!!!
Moje komentar je I love ključodržač!
zakon je!!!!!!!!!!!!

Objavi komentar

Pokreće Blogger.