utorak, 6. rujna 2011.

Herman.Design za LoLcatse

Kornelija je iznimno talentirana mlada dama koja izrađuje razno razne divote od kože. Osim unikatnog dizajna može se pohvaliti i iznimnom preciznošću izrade. Na stranici Herman.Design na Facebooku možete vidjeti sve njene radove. Zamolile smo je da se predstavi u nekoliko rečenica:


"Sve je krenulo početkom studija na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, dakle, sada već daleke 1998.
Zapravo, od najranijih dana bila sam okružena kreativnim ljudima koji su me uveli u neke tajne svog zanata ili hobija; prabake od koje sam naslijedila prvu Singericu, bake i djeda od kojih sam dobila prve komade kože, pa tako i ljubav i znanje prema šivanju.
Cijelo svoje djetinjstvo promatrala sam baku i mamu kako svakodnevno mijenjaju torbe uz odjevne kombinacije.Dapače, baka ih je čak sama i izrađivala ne bi li sebi i kćeri priuštila što više kombinacija.

Prva torba nastala je kako bih sebi napravila jednu po svom dizajnu, dok je svaka sljedeća bila namijenjena članovima obitelji i prijateljima. Kako je djed volio drvo te dosta stvari izrađivao upravo od njega prva kolekcija namijenjena za jednu izložbu bila je napravljena iz kombinacije drveta i kože.

Najveći pokretač mojih radova je glazba koja je i neiscrpno vrelo za rad. Upravo iz tog razloga se na mojim uradcima mogu pronaći lyricsi dragih mi pjesama."

Kornelija je za aukcije namijenila kožnu narukvicu sa stihovima pjesme My Way Franka Sinatre :)

(klik na sliku vodi na albume s torbicama, narukvicama i naušnicama)

Počtna cijena je simboličnih 30kn :) Aukcija traje do petka u ponoć.
Sretno licitiranje :)

Broj komentara: 9:

Iva kaže...

35 :)

Anonimno kaže...

40:)

Anonimno kaže...

45

Dee kaže...

molim vas da kad bidate da se ulogirate u Gmail ili barem napišete email adresu da vas možemo kontaktirati nakon aukcije. :)

Unknown kaže...

50kn

Anonimno kaže...

75kn

Leptirich kaže...

80kn :)

Nikola i Stela kaže...

150 kn

Dee kaže...

zahuktalo se :)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.