nedjelja, 18. rujna 2011.

Elektra design za LoLcats

Evo nam i zadnje aukcije. Vesna nam je dala za aukciju svoja dva krasna proizvoda.
Malo o Vesni;

"Rukotvorine izrađujem već godinama, čini mi se negdje skoro 10 godina, a tek unatrag koju godinu sam sve svoje rukotvorine stavila pod jedan naziv - elektra design. Započela sam sa izradom nakita i to sam definitivno najduže radila, no u posljednje dvije godine šivanje jen ešto što je u potpunosti "otelo" svu moju pozornost. Zasad šivam samo torbice (kozmetičke, tote bags, klačeve,), izrađujem brush rollove za kistove za šminkanje/slikanje/, i neke druge, jednostavnije stvari poput broševa, prstenja i ukrasa za kosu (šivanje na ruke). 


Ostatak njenih radova možete vidjeti na njezinoj facebook stranici.


"Torbica je napravljena od dekor materijala, a iznutra ima pamučnu crnu podstavu. Dimenzije su joj 19 x 13 cm tako da je idealna za nošenje kozmetike u nekoj drugoj, većoj torbi. Kao dodatni ukras na njoj se nalazi cvijet promjera 5,5 cm."

Početna cijena: 30 kuna 


"Broš izrađen od sintetskog materijala u bež boji sa spaljenim rubovima, promjera otprilike 8,5 - 9 cm."

Početna cijena: 20 kuna


Aukcija traje do nedjelje u ponoć. Ako želite bidati za torbicu napišite torbica i iznos, za broš isto tako, broš i iznos.


Sretno sa bidanjem :)Broj komentara: 5:

Vanja kaže...

Meni se sviđa broš - 25,00 kn

mail: vaniamrak@gmail.com

Carla Marx kaže...

30kn za torbicu :)

Dee kaže...
Autor je uklonio komentar.
Dee kaže...

draga Carla, žao nam je, Elektra je povukla torbicu s obzirom da je prošlo vrijeme za bidanje, ali će ju staviti na forum na Kozmetičke aukcije (http://www.forum.hr/showthread.php?t=670369) pa možeš tamo bidati ako ju baš želiš. :D

sori još jednom :)

Carla Marx kaže...

Hej...Pisalo je da aukcija traje do nedjelje u ponoć, a postavljena je u nedjelju (mislila sam, pošto ne piše da traje do danas u ponoć, da traje do iduće nedjelje). No dobro, što je tu je. ;)

Čekam aukciju na forum.hr-u, ali je nisam zamijetila. Nadam se da će ipak biti. :)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.