četvrtak, 25. kolovoza 2011.

Ebay paleta (120)

Žao mi je zbog naziva posta, u ove kasne sate nisam mogla bolje.
Uglavnom, kupila sam paletu od 120 sjenila od Suey na forumu i donosim vam slike i swatcheve, a ima ih puno. Na kraju posta nalazi se i jedan testni look :)

Većina je upoznata sa ovom paletom, može je se naći na ebayu. Treba malo pogledati, no može se naći već od 10,50$ na buy it now, što mislim da je sasvim ok cijena za tako veliku paletu sjenila.
Paleta je plastična crna, kada se otvori tamo se nalazi prvi niz sjenila, no kada se podigne, naći ćete i drugih 60 sjenila. Ima stvarno jaku puno nijansi, većina vam vjerovatno neće trebati, no neka se nađe. U paleti se nalaze i mat i svjetlucava sjenila, tako da možete birati što vam kada više odgovara.
Mat su malo drugačije teksture, na swatchevima koje sam radila bez baze mat se nisu tako dobro nanosila kao sjajna no danas kada sam započela look sa mat sjenilom, nisam imala problema sa nanošenjem. Sjenila su dosta postojana, fino se nanose i blendaju, svakako preporučam ako volite isprobavati, kombinirati i igrati se bojama. Ja sam trenutno u toj fazi pa će biti puno veselih lookova.Slikano je na suncu, možete kliknuti za veće fotke.
Swatchala sam redove po 6 a ne po 10 sjenila, po redu, prvih 60 a zatim i drugih 60 sjenila. Nadam se da će vam biti korisno.

To bi bilo to od swatcheva, koje vam se nijanse sviđaju? Slike nisu neke, sjenila na slikama ne izgledaju tako dobro ali danas kada sam ih isprobala, nisam imala nikakvih zamjerki.

Evo i look, koristila sam tri nijanseTo je to, isprike na toliko slika, nadam se da ste uspjeli doći do kraja posta :D
Imate li ovu paletu ili je namjeravate možda nabaviti? :)

Girly

Broj komentara: 9:

Lastavitza kaže...

Imam 78-icu, treba li mi i ova? :)

Leptirich kaže...

Imam, ali kao da je drugačiji raspored boja..
Jako sam zadovoljna i otkada ju imam, stvarno se suzdržavam kupovati druga sjenila :)

Bunch of Girls kaže...

U, ima nas još budnih, divota :)
Biber, čuj u principu ne treba, ali ako trebaš poticaj za kupnju onda podržavam, treba, treba :D

tinna, i kako ide suzdržavanje? :))

Girly

Lastavitza kaže...

Pa daaaj, kad je 10$, naravno da mi treba :)
78 paleta mi je nekako bljedunjava, malo sam se razočarala kad je došla.

Leptirich kaže...

Pa ide, zasada :)
Stvarno minimalno kupujem sjenila.

Dee kaže...

SVE VAM TREBA!

:D

(pardonirajte, malo sam u šoping krizi :D)

Lendoxia kaže...

a ja vec odavno gledam te palete, ali sve se nesto mislim da bi mi dobar dio ostao neiskoristen, a i onda bas i ne bi imala opravdanja za kupovinu novih sjenila ^_^ svidja mi se look dobro ti stoji na boju ociju

Maybe kaže...

potpisujem Lendoxiu. Svaka ti čast na svim swytchevima. Sad si me opet privukla kupnji!

Ninuška kaže...

I meni je prije 3 dana stigla moja paleta!! <3 Ja sam svoju doduše naručila s BH cosmetisc stranice i mislim da me sa poštarinom ukupno došlo oko 150 kn....tu negdje.

Probala sam samo neke boje i napravila 2 looka! :) Oduševile su me ove žive boje - zelena, žuta i narančasta! :) Nažalost, nisma u mogućnosti isprobavat nove lookove i boje pa u se nekako strpit...:)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.