ponedjeljak, 22. kolovoza 2011.

BB kreme

Na tržištu postoji zaista velik broj BB krema različitih kvaliteta i sastava. Možete ih koristiti kao podlogu ispod pudera ili samostalno jer većina njih funkcionira kao podloga, puder, krema, zaštita od sunca, za smanjivanje pora i ujednačavanje mana na koži.

Prošle sam godine naručila nekoliko BB krema i mogu reći da sam poprilično zadovoljna. Koristim ih većinom kao podlogu za mineralni puder u prahu ili samostalno (ovisno koliko mi je lice u komi )
Redom s lijeva na desno:

- Shills BB 6 in 1 cream - 50ml, oko 50kn, najsvjetlija je i najgušća u mojoj kolekciji, fino prekriva ali je mogu koristiti samo zimi jer je zaista jako svijetla. Više paše osobama roze i neutralne puti ali kao podloga odlično funkcionira. Malo je masnjikava pa je ne preporučam osobama s masnom kožom jer se lice jako brzo umasti. Proizvođač tvrdi da krema pogoduje prirodnom PH kože i izjednačava njen ton, te da sadržava ginkgo, vitamin C, zeleni čaj, ekstrakt jojobe, bolivijsku uričnu kiselinu i sladić.

- Missha Perfect Cover BB Cream no.21 - 20ml, oko 40kn. Lakše je teksture od Shills kreme, namjenjena je neutralnom i žućkastom podtonu kože, fino prekriva ali ako imate većih problema neće vam biti dovoljna.
Proizvođač je deklarira kao 3 u 1 proizvod - štiti od sunca, izbjeljuje i štiti od bora. Namjenjena je svim tipovima kože. Dolazi u 3 nijanse.

- Missha M Vita BB Matte - 20ml, oko 35kn. Svjetlija je za nijansu od Perfect Cover 21.Proizvođač je reklamira kao 4 u 1 proizvod - štiti kožu, prekriva, vlaži i umiruje. Namjenjena je masnoj koži jer matira (nemojte očekivati previše). Dolazi samo u jednoj nijansi.

- Missha Signature Real Complete BB Cream - Dobila sam nekoliko testera uz narudžbu. Inače košta oko 60kn, ima 20ml. Najrjeđa je od svih BB krema koje imam, slabo prekriva. Dolazi u 3 nijanse.


Snimano na suncu:
 Snimano u hladu:
 Na slici vidite njihovu gustoću, sve su se držale tamo gdje sam ih stavila osim Signature Real Complete koja je curila na sve strane.
 Shills BB je definitivno najgušća ali i najsvjetlija, na slici su poredane po gustoći i prekrivanju.

Moj odabir je definitivno Shills BB kao krema ili podloga, dok mi je Missha Perfect Cover najbolja kao samostalan proizvod i planiram je uzeti i u tamnijoj nijansi za jesen.


Koja su vaša iskustva s BB kremama? Imate li koju? Jeste li zadovoljni? Planirate li koju nabaviti?


chmi

3 komentara:

Blanka kaže...

vec duze razmisljam o missha matte, a isprobala sam do sad hmmm...dosta njih :D lioele beyond solution, missha PC; Missha SR, skin 79 hot pink i intensive i missha shiny.
najdraza mi je lioele :D

chmi kaže...

Onda mi je sljedeća na popisu lioele :) Hvala na informaciji :)

Lastavitza kaže...

Imam mishu i skin food, druga mi je draža jer nekako ljepše pokriva i nije toliko ashy. Samo mi miris u početku smeta.

Objavi komentar

Pokreće Blogger.