utorak, 30. kolovoza 2011.

Asian Dub Foundation Varaždin 28.08. 2011.

Nevjerojatno kakav tajming smo imali. Iskobeljali se sa parkinga, napravili krug po gradu tražeći MTV stage, već je m počeo gubiti živce kako ćemo zakasniti jer smo zašli u ulicu gdje je bilo jako malo ljudi.. Krenuli smo za dvjema curkama sa dredovima i kroz pola minute se našli na ulazu. Kupili karte i otišli po piće. Taman je koncert počeo kad smo se smjestili.
Ajme kako su dobri live! Odličan je bio zvuk, prostor, temperatura, izvrsna interakcija između benda i publike. Sigurna sam da to nisu bili samo "odradili", i oni su se odlično zabavljali. Evo random odabir stvari koje su svirali:Dok smo čekali da se vrate na bis, m mi je rekao da će svirati Fortress Europe. Rekoh lijepa ti je muzička želja, ali meni se čini da neće, ja bi rado čula Free Satpal Ram, a čini mi se da neće svirati ni to. Vratili su se i svirali naše želje upravo redosljedom kako je napisano. Tko bi znao zašto sam bila tako negativna?Oduševljena sam, sad kad sam ih napokon čula live, još više cijenim njihov rad i pozitivnu energiju. Obožavam kad se na stageu nagura brdo izvođača, a posebno obožavam kad se tako naplešu i naskaču kao što to rade ADF!

VELIKO HVALA mojoj sestrici što mi je čuvala kćerkicu pa sam si mogla priuštiti ovakav izlazak. Pusa.

4 komentara:

Tirquise kaže...

Oooodlični su oni <3

Anonimno kaže...

aaaaaaaaa baš mi je drago!!!
gledala sam neke fotke sa špancira i opet je bil onaj veliki kosmati tip sa velikim bubnjićem a kada moćno klepne po njemu čuješ niš? :)
(njega su stavili da ostavlja dojam)
dobiti najdražu pjesmu na bis je :))))
a dobiti dvije za kompletić je još više :))))))))
puse
njanja

Meche kaže...

Sljedeći put bi voljela čuti Buzzin i Hope. Nadam se da idemo zajedno :)

Anonimno kaže...

ide i krafnica sa nama :)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.