utorak, 12. srpnja 2011.

Review: L´Occitane Citronovac

Nedavno je u mojim rukama završio L'Occitane losion iz kolekcije Sunčani citronovac. Ovo mi je prvo iskustvo s L'Occitaneom pošto nisam prevelika ljubiteljica prirodne kozmetike. Obično mi se čini ili nedovoljno hidratantna ili preskupa i moja iskustva i osjećaji su podijeljeni.

Pakiranje

Losion dolazi u bijeloj retro bočici sa srebrnim otvaračem. S bočne strane ima naljepnicu s detaljima o proizvodu, a s prednje strane otisnut list, pretpostavljam- citronovca. Losion se lijepo dozira i lako se njime barata, ali bojim se da je ambalaža pretvrda da biste ga "iscijedili" do kraja.Miris i tekstura

Losion ima lagani miris po limunu, poput kremastog sladoleda od limuna. Brzo se upija i miris ostaje na koži relativno dugo- nekih 6 sati. Losion ostavlja baršunasti trag na koži, bez mašćenja. Zaštitni faktor 15 je veliki plus.

Cijena

Here comes the tricky part. Cijena od gotovo 180 kuna za 250 mililitara proizvoda je hmmm... pretjerana. Istina, moja izrazito suha koža zahtijeva velike količine mazalica i ne kupujem ovako mala pakiranja losiona, ali prosječan hrvatski džep će ovaj losion prije kupiti kao iznimku nego pravilo.

Zaključak

Bi li si ovaj losion kupila sama? Ne. Bi li ga voljela dobiti na poklon? O da! Miris je divan, pravi ljetni, ambalaža za zaljubiti se, ali cijena me ubija u pojam. Znam da se radi o prirodnom, organskom, bla bla bla, ali meni se osobno ovaj losion ne isplati pošto je odnos cijene i količine poprilično loš, a ja mazalice trošim brzinom svjetlosti. Je li moje prvo iskustvo s L'Occitaneom bilo pozitivno? Jest, ali s obzirom na cijenu, bila bih jako razočarana da je bilo drugačije.

Doriana Gray

*Proizvod je bio dar tvrtke L'Occitane, ali to ni na koji način ne utječe na mišljenje članica Bunch of Girls

Foto: PR

Nema komentara:

Objavi komentar

Pokreće Blogger.