ponedjeljak, 18. srpnja 2011.

Review: L'Occitane rumenilo

Moji dragi kolege, predvođeni Mijom (čiju kolumnu možete pročitati i lajkati ovdje), su me prošlog petka iznenadili darom za promociju. U L'Ocittane vrećici nalazili su se piling od cvijeta šljive (review uskoro) i rumenilo iz Božur kolekcije u nijansi L'Aurore.

Pakiranje

Rumenilo dolazi u malom kartonskom pakiranju s natpisom. Kroz poklopac se ne vidi nijansa, pakiranje nema ogledalo, kao ni četkicu, ali pošto ogledala i četkice koji dolaze uz rumenilo nikad ne koristim, meni ne smeta. Dapače, zauzima minimalno mjesta u neseseru. U pakiranju dolazi 3.5 grama rumenila i piše da ga se može koristiti i na očimaNanošenje i nijansa

U pitanju je prekrasna narančasto-breskvasta topla nijansa koja je idealna za jutarnje šminkanje. Kažem idealna za jutarnje, jer rumenilo nije prepigmentirano pa nećete završiti s klaun-efektom na obrazima, ali nećete ni morati sedam puta strugati četkom kao kad su u pitanju Bourjois rumenila. Dovoljno je nekoliko puta prijeći kistom i dobit ćete dovoljno boje za prirodni, office-friendly look.

Nažalost swatcha nema, jer mi je bilo nemoguće uslikati ga, pošto mi se boja stapa s tonom kože, a moj fotić je idiot vulgaris. Nijansa je nekako satensko-svilenkasta i izgleda savršeno prirodno.

Cijena

Nemam pojma, bio je dar, ali pretpostavljam da je skuplje od Essencea i jeftinije od Chanela. :DZaključak

Difno, difno, difno... moja druga dječica se osjećaju zapostavljeno jer zadnja tri dana nosim samo L'Aurore! Radi se o limitiranoj ediciji iz kolekcije Božur, pa ako ga želite za sebe- požurite. Dobit ćete prekrasno rumenilo za svakodnevni look, toplu nijansu koja uistinu podsjeća na svježa jutra u Provansi (nije da sam bila, ali ih tako zamišljam).

 by Doriana Gray

Foto: L'Occitane

Nema komentara:

Objavi komentar

Pokreće Blogger.