srijeda, 27. srpnja 2011.

Beauty Buy: Nivea Make-up Starter

Nivea će na tržište uskoro lansirati fluid koji bi se, prema njihovim riječima, trebao upiti za nekoliko sekundi što ga čini idealnim za nanošenje prije šminkanja. Fluid je hidratantan, daje vlažnost i hrani kožu, a obogaćena je i vitaminom E te ekstraktom lotosa. Cijena mazalice je oko 50 kuna.

Dosad sam probala nebrojeno mnogo Niveinih kremica i moram priznati kako je moj dojam osrednji. Dok su im mazalice za tijelo odlične, ove za lice nikada nisu bile dovoljno hranjive. Osobno preferiram Avene, i da, znam da je nezahvalno uspoređivati dva proizvoda iz različitih katergorija (i cjenovnih i kozmetičkih), ali uvijek sam imala osjećaj da njihove kremice za lice obavljaju polovičan posao.

Kakva su vaša iskustva s Niveinim kremama za lice?

By Doriana Gray
Foto: PR

P.S. Drage kolegice bloggerice,

Ukoliko želite prenijeti neke fotografije, informacije ili dijelove članaka s našeg bloga na svoj, molimo vas samo da nas navedete kao izvor i linkate. U protivnom, ono što činite je krađa i kazneno dijelo jer svaki post na ovom blogu je autorski, a na kraju krajeva je i bezobrazno na taj način dizati čitanost vlastitog bloga.

LP

Bunch of Girls

2 komentara:

Blanka kaže...

Kako uskoro ce izbaciti? ja sam ga kupila pred vise od 2 mj :D i bas sam planirala napravit recenziju.
dojam je tak tak,uzasno je cudna tekstura,doslovce kao gel za kosu,malo hidratantan,al kao podloga za sminku je onak...slabo prema osrednjem.

FaithFry kaže...

Joj, ja nikak ne volim Nivea kozmetiku. Pta god sam probala dosad, kreme za lice, šamponi, losioni za tijelo, niš mi ne odgovara. Gelovi za tuširanje jedino, al ono, gel ko gel... Tak da sam odustala od isprobavanja njihovih stvari.

Objavi komentar

Pokreće Blogger.