ponedjeljak, 20. lipnja 2011.

John Masters Organics green tea & rose hydrating face serum vs Sisley night complex with botanical extracts

Već je vrijeme da napišem nešto na temu preparativna kozmetika, ipak sam ja najstarija koka s bankrota.

Možda ova dva proizvoda uopće nisu za usporedbu, sudeći prema sastavu proizvoda čini se da nemaju iste sastojke, ali meni su se pokazali vrlo slični izgledom (evidentno, tu ne mislim na ambalažu) i djelovanjem.

Već par mjeseci koristim John Masters hidratantni serum za lice zeleni čaj & ruža.  Ima vrlo oštar biljni miris, za koji moram reći da je na samoj granici podnošljivosti makar osobno volim taj tip mirisa. Djelovanje je međutim izvaredno! Emulzija je dosta rijetka, bijele boje, upija se lako i brzo, a koža dugo ostaje vlažna i elastična.

Prije njega sam potrošila Sisley night complex, koji je po teksturi, mirisu i učinku vrlo sličan proizvod. Miris je ipak nešto blaži, viskoznost i boja mi se čine identični. Svakako dobar proizvod, ali neću ga više kupovati jer je tester koji sam isprobala prije kupovine imao puno jači i bolji učinak. Nakon noćenja s testerom na licu, budila sam se izvanredno dobrog izgleda, toliko sam bila zadovoljna da sam se odvažila na kupovinu. Full size proizvod je bio ok, ali primjena nije rezultirala takvom svježinom, ujednačenim tenom i neuobičajeno dobrim izgledom, kao što je bio slučaj kod primjene testera.

John Masters serumu u prilog ide jedna vrlo važna stavka: proizvodi su animal cruelty free, što se može provjeriti na PETA-inoj bijeloj listi. Nadam se da će se što više proširiti svijest o zaštiti prava životinja, i da će ljudi sve češće prije kupovine provjeriti da li se željeni proizvod nalazi na bijeloj listi. Zato preporučam John Masters, zbilja je odličan. Da dodam za kraj: cca 5x je jeftiniji.


Pri kupnji JMO seruma sam dobila testere seruma s vitaminom C i hidratantne kreme od mandarine. Jako su mi se svidjeli, bit će to sljedeća kupovina. Nakon nekog vremena korištenja slijedi recenzija.

Pozz
Meche

2 komentara:

Dee kaže...

napiši i cijene :D

Anonimno kaže...

hola meche
čitam blog i baš me veseli :)
lajkala bih vas na facebooku ali khm khm .. nemam fb profil, pa zato LAJK LAJK
daklem, da krenem u pljačku sisley testera po parfumerijama ;)
=:3
njanja :o

Objavi komentar

Pokreće Blogger.