utorak, 31. svibnja 2011.

Maxi haljine i još ponešto

Neki sam dan nakon dugo vremena prošetala CC1 centrom i u Magminim trgovinama naišla na sniženje svih haljina i cipela. Izbor je velik s obzirom da je Magma već duže vrijeme u problemima. Na njihovim stranicama piše:

"-40% na SVE haljine, cipele i sandale za žene i djevojčice

U svim Magma trgovinama i dalje traju super akcije! Prelijepo iznenađenje očekuje male i velike dame – od 25.05. do 05.06.11. SVE haljine, sandale, balerinke i cipele povoljnije su 40%!"

Dakle, imate još vremena da se po relativno pristupačnim cijenama opremite za ljeto. Ja sam omastila brk s maxi haljinama i iznimno sam zadovoljna jer su sve pamučne i vrlo ugodne za velike vrućine koje nas čekaju. Cijene im se na popustu kreću od 100 do 150 kuna za maxi haljine dok su one kraće oko 80 kuna. Čak je i izbor boja prilično opsežan, no da ne duljim, evo slikice a ispod ću napisati kojih boja sve ima :)


Prva dolazi samo u ovim bojama, druga u maslinasto zelenoj, krem, tirkiznoj i mislim u bijeloj. Treća dolazi u crnoj sa crvenim obrubom i u plavoj sa zeleno-žutim. Zadnja postoji u tirkiznoj, zelenoj,  krem, bijeloj i crnoj boji. Ispričavam se ako sam koju boju zaboravila, fakat je bilo jako puno haljina i um mi se pomračio od svih boja, oblika i dužina

Uzela sam i nekoliko sitnica u NY i TW; rajfove, prstenje i narukvicu, ali najdraža mi je Kaa koju sam danas ulovila kod kramara na placuP.S.

PICTIONARY je također na sniženju u Magmi, cijena mu je 100 kuna do 5.06. stoga požurite nabaviti primjerak jer je cijena i više nego povoljna.


chmi

Nema komentara:

Objavi komentar

Pokreće Blogger.