četvrtak, 12. svibnja 2011.

Pomalo od svega: shopping, bacanje i razonoda

Juhuuuu! Evo mene opet pošto moje drage kolegice nikako da nađu vremena za blog :)

Ovih dana sam malo napeta, pa sam išla počistiti ormare i kozmetički kofer. Bacila sam nekoliko ruževa i paleta sjenila, počistila pola preparative i sad se osjećam ko zadnja sirota... hahahaha... kao da je nemam dovoljno.
Idući mjesec idem na Dove Fashion.hr Cruise, što je značilo hitnu obnovu garderobe u nešto udobno i prilagodljivo svemu. Pošto su revije na plaži, moram ići u niskim cipelama, a niske cipele nosim samo uz duge stvari, inače sam u petama- dakle, trebam dvije maksi haljine za navečer i nekoliko zgodnih  komada za preko dana (bazen, kave, press druženja). Evo uboda iz H&M-a. 


149 kn

 149 kn


69 kn


U zadnje vrijeme gledam Masterchefa, iako nisam fan TV-a. Smiruju me repetitivne radnje poput sjeckanja i miješanja. Što se tiče slušanja, slušam Henrya Mancinija- jednog od najvećih umjetnika soundtracka u povijesti (Kum, Doručak kod Tiffanya, I Bog stvori ženu, Victor, Victoria, Love Story...). Čitam i dalje iste knjige tj. ne čitam nego se natjeram da pročitam odlomak prije spavanja... Kamen po kamen palača, rečenica po rečenica roman...

By Doriana Gray

Broj komentara: 7:

Irena B kaže...

Curke, imate kod mene na blogu nagradicu :)

Anonimno kaže...

Opala pa fino si se ponovila.Ja u moj orman ne smem ni da gledam:) A u novcanik jos manje.Sreca zivim na selu a u gradu imam nekoliko drugarica koje imaju i vise nego sto im treba :)

nail crazy kaže...

nice :-D

Jovana kaže...

Veliko spremanje ormara...hm...treba da skupim hrabrost za takvu akciju, jer mi na kraju nikad nista ne bacim, sve mislim da ce mi zatrebati (iako nisam obukla bar 2 godine)

chmi kaže...

Jovana,tak mi je i samoj; sve mi treba iako godinama nisam to iz ormara izvukla :Đ

Bunch of Girls kaže...

Ja bacam ili poklanjam sve što nisam nosila dulje od godinu dana, inače bi mi popucali po šavovima

Doriana

Unknown kaže...

Sviđa mi se suknja i tunika iz H&M :)
I nije tako skupo kao što sam očekivala.
Nažalost još nisam kod nas obavila šoping

Objavi komentar

Pokreće Blogger.