ponedjeljak, 11. travnja 2011.

Prva H&M kupnja

Danas sam napokon omastila brk u H&M-u :D  Još su uvijek gužve, no da se snaći već. Nadam se da će biti bolje od idućeg tjedna kada se otvori drugi u Areni centru. Ako vam treba nešto što nije izloženo, ili nešto u drugoj boji, možda bolje da dođete drugi puta. Ja sam tražila nekog da mi pomogne no nisam uspjela naći nikoga a nije bilo ništa bitno.
Gužve za garderobu su ogromne, a kod njih vas je pravilo da možete zamijeniti stvari za 28 dana, a ako nema toga što želite možete dobiti i novce nazad. Ja nemam pojma kako im se samo da čekati, ali eto :)

Evo moga ulova, nije neki ali sam zadovoljna :)
tirkizna je inače, 99kn

svaki par 69knNaočale kričavo roze i to mat! za 70kn u nekom no name dućanu u prolazu pokraj kina Europa i novčanik kožni iz Xnationa (outlet u Medulićevoj) 129kn.
Ako vam treba što iz HM-a kupiti, kupujem za malu naknadu :)

Girly

Broj komentara: 6:

nail crazy kaže...

sretnice! samo im reci da požure i do splita ;-)

Mihaela kaže...

Ahh :D
Ova tirkizna vestica je krasna!

I super je ljubicasta torbaa i ruzicaste naocale.TORBA *_*

mfashionfreak.blogspot.com - please follow.

Doriana Gray kaže...

U ST stižu na ljeto ;)

Djevojčica s torbicama kaže...

Sviđam, najviše majicu <3

Klara kaže...

Možeš mi se javiti na mail kiaramagiceye@gmail(dot)com vezano uz kupnju u HM-u? Da mi malo objasniš sve, kolika bi bila naknada itd. Hvala ti!

Divne stvarčice si nabavila!

anamy007 kaže...

ja patim za H&M rasprodajama ali onim njemackim i to jos dok su marke bile, bilo mi je svega 7-8 godina ali sjecam se odusevljenja kad kupim lijepu haljinicu za 5 maraka sorc za 1 marku....

Objavi komentar

Pokreće Blogger.