srijeda, 9. veljače 2011.

Gifts and reviews

Sinoć me moja draga prijateljica Maja razveselila darovima koje mi je kupila u Njemačkoj. Kao i većina stvari u vezi Maje i ovi darovi su bili neočekivani kao i dolični lava cakesi koje je ispekla. Ako niste probali, morate probati lava cake. MMMMMM....
Na dar sam dobila
-Catrice Urban Baroque Illuminating Powder
-P2 Mystic Gold Shimmer Fluid (Your Wild Side LE)
-P2 color Victim lak za nokte u nijansi Being in Heaven
- I Love Berlin Essence lip balmFotić je koma, swatchevi su mutni, ali evo review.

CATRICE URBAN BAROQUE ILLUMINATING POWDER
Od cijele Baroque kolekcije samo mi je ovaj iluminator zapao za oko kao nešto što bi mi se moglo svidjeti, ali kako nisam baš zagrižena ljubiteljica LEova, nisam žurila po njega. Maja je ni ne sluteći kupila ono što mi se svidjelo.
U pakiranju dolazi osam grama pudera što je valjda neki standard za drogerijske pudere u kamenu. Pakovanje je crno s nekakvim rozo- bijelim printom i ono što mi se jako sviđa- lako se otvara bez da oštetite lak. Sve nas podsjeća na Guerlainove meteorite. Ima intenzivan pudrasti miris koji nije svačiji favorit, pa ga pomirišite prije nego ga kupite. Meni miris ne smeta.Puno cura se razočaralo u ovom proizvodu jer navodno nije dovoljno sjajan i blještav. Meni se čini da je smetnuta s uma funkcija ovog proizvoda- on je iluminator, ne shimmer. Njegova funkcija nije da zasjaji nego da „osvjetljava“ područja. Zato i izgleda kao transparentni puder s jako malo svjetlucavih čestica, a IMHO to je i poanta iluminatora. Daje glow, ne shimmer look.

P2 MYSTIC GOLD SHIMMER FLUID (YOUR WILD SIDE LE)
Za one koji ne znaju, P2 je DM-ova robna marka u Njemačkoj koja je zilijun puta bolja i inovativnija od šugavog S-hea. U pakiranju dolazi 30 mililitara shimmer fluida zlatne boje što je poprilično, s obzirom da mu je cijena otprilike u rangu Essence stvari.Miris je nekako nedefiniran, pomalo na gel za kosu, a pošto je tekstura gelasta, pretpostavljam da je to zato. Večeras ću ga probati umiksati u podlogu kao što inače činim sa shimmer fluidima, pa javim rezultate. Ovako „na suho“ mi se čini da bolje izgleda na tijelu, nego nanesen na lice bez ičega.


P2 COLOR VICTIM BEING IN HEAVEN
AAAAAAAAAAAAAAAAA.... Chanel Riva Dupe!!! Skoro. Ali nećemo gledati toliko detaljno jer za razliku u cijeni od 20 i kusur eura mogu zažmiriti na jedno oko! Pošto mi ovo nije prvi P2 lak, moram reći da sam poprilično zadovoljna s njima i ako budete u prilici, nagomilajte ih!Sad o nijansi... boja u bočici je za umrijeti. Nanos... e sad.... prvi sloj je praktički proziran, drugi daje malo boje... trenutno čekam da se osuši treći koji se čini ok. Ako ne volite puno muljati po noktima, ovo nije nijansa za vas, iako ruku na srce, većini pastelnih nijansi treba malo više slojeva. Navodno i Rivi trebaju tri sloja, pa opet... cijena kao komparativna prednost je nešto što utječe i na moju percepciju ovog laka.


I LOVE BERLIN ESSENCE LIP BALM
Krenimo izvana! Dizajn je divan, nema ni traga čestom Essence kiču. Boja je neka zgodna koraljno ružičasta. Lip Balm zvuči obećavajuće.
Sva sreća da su mi usne ispucane i spremne za testiranje! Yeah baby... Boja koja ostaje na usnama je neka nježno ružičasta koja samo dodatno naglasi boju usana. Pigmentiranost je slaba kao i kod većine Essence mazalica, pa ako znate što očekujete neće vas razočarati.Njegujući učinak je... ok, možda za savršeno njegovane usne. S mojih hrapavih je izostao i nije napravio ono što bi balmovi trebali. Tako da je možda ok preventiva, ali nije baš za spašavanje usana.

by Doriana Gray

4 komentara:

Just Cake Girl kaže...

uuuu sve mi je prekrasno :) osebno mi se sviđa illuminator i lakić :) uživaj sa stvarčicama :)

Stickers kaže...

Sviđa mi se ovaj p2, jel se to negdje online može kupiti?

Doriana Gray kaže...

Bojim se da ne. Jedino da potražiš na njemačkom eBayu ako netko prodaje. Jer oni su robna marka kao i Balea

perfume or poison kaže...

illuminator je apsolutno prepreprekrasan i totalno podsjeca na meteorites a i lak je divan! bas sam prosli tjedan imala takvu boju na noktima - al moj je bio catrice pastel delight. :) super pokloni, bas ti je pazljiva frendica!

Objavi komentar

Pokreće Blogger.