ponedjeljak, 28. veljače 2011.

Diet is "die" with a "t"

Kolegice Do i Dee su na dijeti i uskraćuju si kozmetički shopping. Podržavamo ih u tome i čekamo prvo izvješće kako im to polazi za rukom.

Kolegica Girly i ja smo zaključile da je već krajnje vrijeme da krenemo u nemilosrdnu borbu s viškom kilograma jer proljeće samo što nije zakucalo na vrata

Uglavnom, odlučile smo zdravije jesti (znači zaboraviti slatkiše, sokove i slane grickalice) i biti fizički aktivnije. Odabrale smo Jillian MIchael's 30 day shred za prvih 30 -  40 dana vježbanja (broj dana ovisi o tome koliko će nam trebati da u potpunosti svladamo sve vježbe). Uz Jillian planiram odraditi i pola sata aerobnog treninga dnevno (orbitrek, bicikl ili šetanje pasa) što bi sveukupno iznosilo sat vremena vježbanja po danu.

Uzele smo centimetar i premjerile:
-opseg nadlaktice
-opseg cica
-opseg ispodcicnog područja
-opseg struka na najužem dijelu
-opseg struka na pupku
-opseg bokova na najširem dijelu
-opseg bedra na najširem dijelu
-i naravno, izvagale smo seMjere ćemo zadržati za sebe , ali ćemo s vama podijeliti sav manjak centimetara i kilograma koji očekujemo. Izvještavat ćemo vas svakih 10 dana o napredku a budemo ubacile i pokoji post o prehrani i vježbanju u međuvremenu.

Ako imate sličnih problema kao i mi, pridružite nam se! Nema odustajanja, idemo do cilja zajedno!
 


Eh, da, mi krećemo od danas
chmi

Broj komentara: 6:

Lalica kaže...

Sretno cure :)

Ja sam krenula prije nekih 20-tak dana.. i već sam u minusu nekoliko kg.

chmi kaže...

Bravo Lalice!!!! Napiši malo opširnije što radiš točno :)

ivuschka kaže...

kaj da si ja uskratim :mama:

držim fige cure. iako vam i uskraćivanje šopinga ne bi loše došlo :D

Đinđe kaže...

Uh ja sam sad bila na dijeti, i napokon skinula određen broj iako ću je ponovit i sad kad zatopli više šetat i kretat se. Ubit će me ova nezaposlenost -.-

Anonimno kaže...

cure, jel bi bile ljubazne pa mi molim vas dale link s kojeg mogu skinuti JM vježbe? nigdje ih ne uspijevam pronaći :( hvala unaprijed :)

Lalica kaže...

Ja sam krenula na UN dijetu.. silujem leg magic doma i pokušavam vježbat s JM koliko mogu. U mjesec dana mi je otišlo 6 kg. Sad sam zapala u neku monotoniju kad si pokušavam opet dignut volju za dalje.

Objavi komentar

Pokreće Blogger.