nedjelja, 6. veljače 2011.

Čitam, slušam, gledam II

Odlučila sam slijediti stope kolegice Doriane i napisati čime se trenutno zabavljam.

Po sobi mi leži nekoliko načetih knjiga, no najviše sam zaokupljena ovima:


Lako se čita, autor se zaista potrudio dočarati čitateljima život i običaje tog doba.Povijest britanskog naroda od ledenog doba do industrijske revolucije. Prilično zanimljiv kratki presjek popraćen BBC-ovim dokumentarnim serijalom (obožavam BBC-eve dokumentarce).Knjiga se bavi potragom za keltskim elementima u kršćanstvu.Ovu knjigu čitam već dosta dugo iako to nije zaslužila, Feynman u kratkim crticama priča anegdote iz svog iznimno zanimljivog i bogatog života. Svaka njegova priča me nanovo podsjeti koliko je taj čovjek bio brilijantan :)

Završila sam s gledanjem serijala Primeval, totalni treš od serije, snimljeno je 5 sezona ali tek počne na nešto ličiti nakon što ubiju glavnog lika u trećoj sezoni. Četvrtu i petu nisam mogla naći na netu, a iskreno rečeno, nisam se ni pretrgla od traženja :D

Započela sam gledati Breaking Bad, trenutno pokazuje naznake interesantne serije. Glavni je glumac Bryan Cranston (Hal iz Malcolma).


A na playlisti mi je već dosta dugo Black Label Society i kako su stvari krenule, još ću ih dugo vrtiti :DSavršen band za vrtiti u starom bučnom autu. Uz AC/DC, Erica Sardinasa i soundtrack od Sons of Anarchy (čiju novu sezonu iščekujem s nestrpljenjem) redovito trešti u mom ljutom žutom zmaju :)


To je za sad to,
pozdrav!


chmi

Broj komentara: 5:

Ivuschka kaže...

hebenica :D
oćemo onda sve napisati čime se trenutno zabavljamo ? :D

i niste napravile posebni post za mene, e pa hvala vam : diže nos i odlazi daleko. daleko. do kuhinje u frižider:

chmi kaže...

Od tebe se očekuje slika torte!

Ivuschka kaže...

koje? one koju ne radim. :mama:
bit će sljedeći tjedan, da nastavim slavlje :D

chmi kaže...

Onda rođendanski look makar!

Ivuschka kaže...

aha, bude :rofl:

Objavi komentar

Pokreće Blogger.