nedjelja, 16. siječnja 2011.

H&M Luxurious set

Došla je na red recenzija ovo seta kojeg sam dobila za Božić od svoje drage prijateljice Jelene. Jelena me uvijek iznenadi stvarima za koje je sigurna da ih želim, ali si ih sama nikad ne bi kupila, a tako je bilo i ovaj put.

Set Luxurious Vanilla & Sugar dolazi iz H&M-a i riječ je o travel setu s losionom, kremom i gelom za tuširanje. Sva tri proizvoda su travel size, dakle nekih 15 mililitara i mirišu intenzivno po vaniliji. Taj miris bi vam mogao smetati ako niste fan, ali nisam ni ja, ali protiv ovog mirisa se ne može. Htjela sam se pojesti.Gel je kao i svaki drugi gel. Prednosti su što ne isušuje, a najveća mana što ne ostavlja miris na koži koliko u kupaoni.

Losion je... APSOLUTNO FANTASTIČAN! Moram priznati kako sam bila sumnjičava, ali on se upija nevjerojatnom brzinom, hidratizira i ostavlja ugodan miris vanilije koji traje cijeli dan. Za razliku od njega, krema se upija nešto sporije zbog gušće teksture, ali ostale karakteristike su identične.Presuda
Ove proizvode sam potrošila u rekordnom roku i uistinu bi htjela imati full size izdanja. Bojim se samo da bi mi miris vanilije možda dosadio nakon nekog vremena, ali onaj savršeni losion bi namazala i na kruh koliko je dobar.

Tnx Jelena!

by Doriana Gray

Nema komentara:

Objavi komentar

Pokreće Blogger.