ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

Read my lips

Danas je došao red na moje ruževe i sjajila. Prije svega, želim objasniti zašto gledaju tako kako izgledaju
1. Zbog swatcheva na papiru
2. Zato jer sam tip žene koji svoje ruževe i sjajila baca svuda uokolo
3. Jer imam nevjerojatan talent gubljenja i ponovnog pronalaska mazalica. Ne vjerujete? Rekord je gubljenje 7 minuta nakon izlaska iz drogerije.


Za razliku od sjenila i kistića, za ruževe se ni malo ne brinem jer se nastojim emotivno ne vezati uz njih. 

Popis mazalica i kratki review svake
RUŽEVI-Catrice Rouge Satin 120 Nude Beige je prekrasna nude nijansa sa sitnim zlatnim česticama. Ovo je i dupe L'Orealove Sepie
-Catrice Absolut Moisture 030 Spicy Coral je toliko poznata da ne znam što reći. Ružičasta, kremasta nijansa.
-NYX 550 Indian Pink je topla narančasta s frosty odsjajem. Malo isušuje i definitivno nije za hladne i manje hrabre cure.


-Essence 31 Glamour Queen je prozirna ljubičasta sa sitnim šljokicama. Nije trajna i više je kao sjajilo u sticku.
-Essence 44 Almost Famous je idealna crveno-ružičasta nijansa kada želite podići izgled, a ne nanositi crveni ruž. Kvaliteta kao i od Glamour Queen.
-Essence Sugar Baby (50's LE) je dosta  neodređena boja. Ja bi je opisala kao tamnu mauve nijansu bez ikakvih čestica. Ostavlja pomalo velvety finish.


-Essence Trend Setter sam zaboravila slikati. To je ruž u olovci koji je dosta sličan Almost Famousu, možda malo intenzivniji.
-S-he 326 je crvenkasta ciglasta nijansa. Rijetko je koristim jer mi se čini dosta komplicirana.
-Revlon 34 Lavander Smoke je ljubičasta boja koja nije jako pigmentirana i jedna je od mojih rijetkih krivih kupnji. Žao mi ga je baciti, iako se više ne proizvodi i već lagano smrducka.
-Max Factor 710 Midnight Plum jaaaakoooo isušuje i kao većina Max Factor ruževa se trusi s usana, ali je zato dugotrajan. Savršena boja šljive.


SJAJILA


-MNY nema oznaku nijanse jer je to bio neki LE, ali je jako fino sjajilo neke narančasto-brončane nijanse koje ne isušuje
-Victoria's Secret je idealno sjajilo za one koji jedu šminku. Uglavnom sadrži samo šljokice i ni malo boje, ali zato ima okus po kokosu i banani.
-ELF Flirt nema boje. Točka.
-ELF Baby Doll nema boje. Ima miris po mentolu, ima lagano sedefasti sjaj.
-Essence Roundes Vouz (???) barem mislim da je to ta nijansa. Crveno šljokičasto sjajilo, slatkastog okusa i klasične Essence dugotrajnosti.


-Rival de Loop 3 je tekući trajni ruž koji se kao i većina trajnih ruževa guli s usana, ali sjajilo s druge stane je hidratantno.
-Max Factor Luminous Petal nema tako dobar okus kao gore navedeno i usporedimo li cijenu i kvalitetu Rival de Loop se svakako više isplati. Inače je neka neodređena ljubičasta boja.
-Essence Jelly Baby je obično prozirno sjajilo slatkastog okusa i pomalo gel teksture.
-Rosal Lip Balm City Red je... uffff... ima toliko umjetan okus šumskih jagoda da podsjeća na komunizam.


Etogac. Klikom na slike one se povećaju, a ukoliko želite detaljniju recenziju napišite u komentarima ;)

by Doriana Gray

Nema komentara:

Objavi komentar

Pokreće Blogger.