subota, 11. prosinca 2010.

Plus size ili ne?

Još prošle godine krenula je pomama za plus size modelima, prije svega za Crsytal Renn. Cura koja je u modellingu od svojih tinejdžerskih godina nekad davno je bolovala od anoreksije, da bi se na scenu vratila kao plus size.

Plus size? Onda sam ja debelo krme...

Istina, Crystal nam stalno varira u težini, ali nekako je ne bi svrstala u plus size. Manekenski svijet ima svoje standarde, ali meni odjeća bolje izgleda na njoj nego na Freji Bechi Erichsen (klikni samo ako imaš bikovska muda), a imajte na umu da su mi draže mršavice od novovalnih plus size cura. Ma ta moda uvijek ima čudne kriterije.


Enivej, Crystal Renn za Paper Planes... lajkamo.by Doriana Gray
foto: fashiongonerouge.com

3 komentara:

Djevojčica s torbicama kaže...

Da, plus size, yeah right, i Scarlett Johansson ima obline, aha. Ja uvijek tvrdim da bi za mene negdje u onim siromašnim zemljama dali minimalno dve tri krave :D

Lendoxia kaže...

na ovim fotkama se nikako ne moze rec da je plus size, eventualno na nekim starijim, ali i to je diskutabilno

Biberlee kaže...

Ja volim vidjeti mršavu curu ali atletski mršavu, zavidim im zbog mogućnosti nošenja tube topove koji su meni samo pusti san...
Rennica je superfotogenična, ali ovo što svijet mode nameće kao plus size je novi izvor depresije i kompleksa za mlade cure koje imaju normalnu težinu. Nije mi svejedno kad u NY ili Bershki moram probati L model a nosim 38 (ponekad i 36) a izašla sam iz tinejdžerskih godina.

Objavi komentar

Pokreće Blogger.