srijeda, 8. prosinca 2010.

Najgori božićni pokloni

Danas je portal WWD objavio popis najskupljih darova kupljenih tijekom "Crnog petka" u New Yorku. Na popisu su Donna Karan haljina za 1700 dolara, J. Mendel haljina za gotovo 4000 dolara te kaput od kašmira s potpisom Dennisa Bassoa koji košta oko 19000 dolara.

Ipak, najnevjerojatnija je popularnost jedne iznimno ružne jakne marke Bogner koja košta nešto više od 1000 dolara!!! Evo ljepotice :fp:

Koji su vaši najgori darovi koje ste ikad dobili? Na mom popisu je definitivno većina "ručnih radova", nakita od fimo mase i nekakvi glupavi borovi s lampicama koji se stave na pozor i sviraju božićne melodije (skoro me stresla struja).

Parfeme ne ubrajam u grozne poklone, njih uvijek mogu prodati ili proslijediti dalje ;)

Koji su vaši najgori pokloni?

foto: refinery29.com

Broj komentara: 5:

Djevojčica s torbicama kaže...

Ne mogu reći da mi je to bio najgori poklon, ali kad očekuješ jedno,a dobiješ drugo, e to je već šok. Jednom sam od dečka očekivala onaj veeliki make up set za šminkanje od Pupe, a dobila cd. Jest da sam mu i taj cd neprekidno spominjala, ali ipak očekivala sam Pupu pa sam se šokirala :D Sad mi s odmakom to tako glupavo izgleda :D

chmi kaže...

Mene znaju šokirati pokloni koji su totalno kontra moga nazovimo stila; tipa roze mašnice ili zlatan nakit :eeeeeeek:
No za sada mogu na prste jedne ruke nabrojati takve pokolone, već su svi upoznati s mojim (ne)ukusom :D

Anonimno kaže...

Najgori pokloni koje sam dobila su puzavac (od jako dobre frendice, koja zna da ne volim baš cvijeće :confused:) i podvezica (isto od dobre frendice kojoj je bio mjesec dana prije i stvarno sam se potrudila) i baš sam bila razočarana koliko me ne poznaju, ili se nisu potrudile. Rađe da su čokoladu kupile.

Girly

deedeedee kaže...

plastična dječja mini žaba-torba sa potrganim patentom, a u njoj naušnice na erm... slavine. :D

beat that! :D

Anonimno kaže...

Za jedan rođendan sam dobila majicu od frendice. Nijne problem što je majica, već što je tako babska bila da ju ni moja mama nije htjela ni pogledati...Nešto končano, rupasto, sve u svemu srednja žalost. Iskreno, nije stvar u tome koliko je ružan dar već u tome koliko me ta osoba zna da je mogla, bolje rečeno trebala znati da ja to ne bi ni mrtva obukla i da nije moj stil.

Objavi komentar

Pokreće Blogger.