srijeda, 15. prosinca 2010.

Mačak u čizmama

Ok, nije baš u čizmama, u njihovoj je kutiji
Prije par dana su mi stigle Harley Davidson čizme iz SAD-a i mogu reći da sam jako zadovoljna kupljenim. Čizme su jako tople jer su iznutra podstavljene, ne propuštaju vodu, a kvaliteta kože je odlična, nije sklona pucanju na pregibima kao ona kod novih marti. Za svaki dan su dušu dale, nakon prvog nošenja nisu ostavile ni jedan žulj

 Slikica:


A jučer sam išla po hranu za ovu gore mrcinu, morala sam ići u DM jer samo tamo drže paštete koje ona jede (da, ful je razmažena). U DM-u obično obavim svu kupnju za mačketine: pijesak svakih mjesec dana i zalihu vrećica i paštetica za to razdoblje - sivi smrad jede paštete a crni vrećice.
Pokraj DM-a je naravno hrpa trgovina pa sam morala svoj nos gurnuti u svaku :)
U Mani sam kupila toplu piđamu sa žirafom (užas, da, ali mi je trebalo nešto toplo za skorašnji izlet u Beč ). Odmah sam riješila i poklon za baku (kožne rukavice za 40kn s popustom).
Onda me put naveo u Deichmann! Odmah sam ih uočila, stajale su usamljene na vrhu police, zadnji broj, moj broj, 50% snižene! Gurnula sam papak u desnu, vidjela da su mi ok i odnijela ih na blagajnu. Nisam ih ni probala zakopčati koliko sam bila opčinjena (inače to nikad ne radim jer imam ogromne listove i teško nalazim čizme, ne znam što mi bi).
Kod kuće sam ih isprobala i oduševljenju nije bilo kraja
Danas sam ih nosila od pola 12 pa sve do 7 navečer i noge me uopće ne bole, preudobne su, tople su i vodoodbojne su.
No, da ne dužim, slika tih ljepotica:


Proglašavam ih najboljom kupnjom ikad!

Nakon Deichmanna slijedila je Bipa gdje sam uzela dugo željeni Cašmir za 140 kuna (nije mi jasna cijena jer sam odmah poslije provjerila u Mulleru i njihov je 400 kuna, ista mililitraža). U Mulleru sam uzela nekoliko gelova i ulja za tuširanje, njihova linija za osjetljivu kožu - preko zime mi je koža užasno suha pa rekoh da probam i ta čuda, možda mi pomognu. Kana je bila na akciji pa sam se i s njom opskrbila, uzela sam crni ruž iz Metallics Essence kolekcije (s kojim ne znam što ću ni koji mi je kuki trebao) i fora ogrlicu sa zvjezdicama. Nisam sve poslikala jer sam već rasporedila neke stvari po kupaoni.


Sad vidim da sam zaboravila navesti i Terra Naturri proizvode, skidač šminke s očiju i okoloočnu kremicu, isprobala sam ih jučer i skidač šminke je odličan - uopće ne plačem od njega kao kod drugih kad mi uđu u oči


I za kraj ovog dugačkog i neinventivnog posta; the cat!

chmi

4 komentara:

superstar racing kaže...
Autor je uklonio komentar.
Biberlee kaže...

Koliko si platila carinu za cokule? :)

chmi kaže...

Ništa :D Imala sam sreće :)

Ivuschka kaže...

zakaj nema kod mene broja tih čizama. plakat ću :mama:
a plakal bi i moj novčanik. daklem, niš od toga.

Znam ja kaj buš sa crnim ružem. odnosno, kupuj :klopa:

daj idem učiti, aaaaaaaaaaaa :maše:

Objavi komentar

Pokreće Blogger.