subota, 6. studenoga 2010.

Karlovac, Zarin outlet i zli ćevapi

Danas se dio Buncherica zaputio put Karlovca, točnije, Girly, Chmichak i Doriana. Iako i Čmi i Doriana imaju automobile koji solidno voze, zadatak prašenja po „Staroj Karlovačkoj“ pao je na Girly i njen auto s branikom koji se vuče po podu  :)
Na putu do Karlovca Čmi je pokazala zavidno znanje o gastro ponudi na tom potezu, ali o tome više kasnije...

Sva sreća da je Iva odustala... ona se skroz raspameti. Otprilike ovakoZarin outlet
Eto. Možda niste znali, ali Zara ima outlet u Karlovcu, u robnoj kući Karlovčanka. Dućan se zove Fashion Store Outlet i nalazi se na prvom katu. Odabir je... e sad. Kao i u svakom outletu tu je redoviti problem brojeva. Dakle, pojedini komadi dolaze samo u jednoj veličini. Sve je uredno složeno po bojama, ima kaputa, balonera, sakoa, haljina, bluza, majica, suknji, hlača, torbi... samo cipela nema. Osim ženske, dostupna je i muška te dječja odjeća. Cijene su ok. Još uvijek kaskamo za inozemnim outletima ,ali haljine se mogu kupiti već za 150 kuna, a majice kratkih rukava za 40 kuna. Doriana kupila bijelu klasičnu košulju za 100 kuna, što je super, jer u X Nationu je 300, te bijeli T-shirt s printom sirene za 40 kuna. Skroz ok.

Karlovac


Nismo mogle ne prošetati Karlovcem. Girly je tako 5 minuta prije zatvaranja kupila hlače u Carpe Diemu. Popile smo kavu u slastičarnici Mozart, a društvo nam je pravila jedna nimalo ljupka curica. Dakako, nismo mogle odoljeti kolačima, pa smo se počastile čoko-kokos tortom i čokoladnim kremšnitama. Finoooooo... Prošetale smo uz jednu od četiri rijeke (ne znam koja, Čmi?), skoro upale na vjenčanje i sjele natrag u auto u potrazi za hranom.Birtijetina
Iako je Čmi pričala o dobrim ćevapima i krčmama uz cestu u kojima se može dobro pojesti, ovoga puta je zakazala. Zaboravile smo ime dotične birtijetine, sigurno je i bolje tako. Tri porcije pommesa, ćevapa i runda cuge nas je izašlo 150 kuna, ali majko mila, kao što Čmi reče, bili su to zli ćevapi. Trenutno se osjećamo kao da sam pojele vreću cementa. Creepy konobarica samo je upotpunila dojam i pobjegle smo glavom bez obzira. Ne osvrćući se. Tako nam i treba kad jedemo ćevape, a ne salate ko cure u Seksu i gradu. Sram nas bilo.


 Bunch of Girls

Broj komentara: 5:

Djevojčica s torbicama kaže...

Joj i ja sam jučer i danas bila u Karlovcu i nisam stigla u Karlovčanku, da sam znala za outlet prvo bi tamo išla :| šmrc.

Bunch of Girls kaže...

Ajde, budeš se već dođepala outleta, sigurna sam da ga ne budu tako skoro zatvorili :)

Girly

Anonimno kaže...

hahaha fulale ste slastičarnicu - slijedeci put odite u "Slatki centar", puno je kulturnija atmosfera. Rijeka s labudovima je Korana. I odoh i ja u potragu za kosuljom! Pozz iz Karlovca!

parfemic1

Bunch of Girls kaže...

hehe, hvala ti na savjetu, budemo tamo onda idući puta :)

Anonimno kaže...

drugi put trebate otići u scooby doo, al ne na čevape, već na salatu sa rakovima, mljac :) i ne bih se složila s komentarom iznad, mozart ima najdivnije kolače i najdivnije sve u cijelom tom predivnom gradu :)
pozdrav...

Objavi komentar

Pokreće Blogger.