ponedjeljak, 18. listopada 2010.

"Izložba hrvatskog dizajna 0910"U Muzeju za umjetnost i obrt trenutno je u postavu "Izložba hrvatskog dizajna 0910" kojoj je cilju prikazati ponajbolja ostvarenja hrvatske dizajnerske produkcije u protekle dvije godine. Izloženi radovi su iz područja grafičkog i produkt dizajna te dizajna elektronskih medija. 
Kako to obično i biva najzastupljeniji su radovi iz dizajna vizualnih komunikacija ( grafički dizajn -  dizajn knjiga, časopisa, plakati, kao i radovi iz područja tipografije i oblikovanja ambalaža ), a ponešto je bilo i ostvarenja iz područja modnog dizajna.
Na izložbi je predstavljen 291 rad, od toga 219 u kategoriji profesionalnih i 72 studentska rada.
Koga više zanima neka se uputi u Muzej za umjetnost i obrt, izložba je zbog velikog zanimanja publike produžena do 31. listopada, nećete požaliti. :)
Sve informacije imate na stranici muzeja http://www.muo.hr/ , a ulaznica je 30 kuna za odrasle odnosno 20 za studente i učenike. 
Izložaka ima dosta, uzmite si ,barem, puni sat vremena da ne idete dvaput kao ja :D ( dobro, ja svaki pomno gledam i diram ukoliko se radi o neču takvom :zubo: ).

i za kraj, budući da su autori dopustili fotografiranje, fotografirala sam nekoliko radova :) ( klik za veće fotografije )
Uživajte! 

Pink Floyd: The dark side of the moon
Sarah Baron BrljevićFashionist
Petra Milički
( časopis za 7 dana u tjednu, svaki dan je svoja boja i uzorak, uz opis kako složiti i što, kartonski dijelovi se perforiraju i slažu u prstenje, ogrlice, broševe...jako simpatično :) )


Muffinhommage
Vina Ćurčija

Monk_Type
Kazimir Samošćanec  
Antidiskriminacijska kampanja
Antidiscrimination campaign
skupina autora : Atom DesignRoba modni detalj
Roba - fashion details
Maja Šimunović

Mummy chair
Ana Rimac


..i još puno toga, ali to ćete morati sami otkriti!

ivuschka.

Nema komentara:

Objavi komentar

Pokreće Blogger.