nedjelja, 24. listopada 2010.

Can you do a review?

Evo mene opet! Problemi s mojim računalima se nastavljaju. naime, novi laptop se užasno loše spaja na wireless i moram kupiti adapter. Do tad sam na staroj krntiji.

Mnogi su me pitali da napravim swatcheve svoje zadnje e.l.f kupovine, ali pošto moj fotić odbija poslušnost, zadovoljite se review-om.

Zadnji shopping je sadržavao:
- e.l.f Shimmering Facial Whip
- e.l.f Studio Cream Eyeliner
- e.l.f Studio Eyebrow Kit
- e.l.f Pumping Lip Glaze

pa krenimo redom...

e.l.f Shimmering Facial Whip (Spotlight)


Haendelov Mesija svira u mojoj glavi! Ovo je jedna fantastična mala tubica koja spašava život! Moja nijansa je Spotlight koja daje samo srebrnkasti shimmer i moram priznati da me proizvod od kojeg sam najmanje očekivala najviše oduševio. Prema njihovoj stranici, može se koristiti po cijelom licu. Na usnama ga nisam isprobala, ali uopće se ne uvlači u pregib kapka! Obično ga stavim kao highlighter na obraze, čelo i bradu, ali jučer sam ga pomiješala s podlogom i dao je licu onaj savršeni sjaj kao da sam spavala 300 godina! Miriši po naranči i obožavam ga do zadnje kapi!

e.l.f Studio Cream EyelinerUzela sam nijansu Plum purple i zapravo nemam što za reći. Kvalitetom je sličan ostalim e.l.f kremastim linerima, ali pošto je jedan od novih s metallic odsjajem, on uistinu sadrži sitne čestice koje se presijavaju ljubičasto. Solidne je trajnosti. Uz njega se dobije i kistić koji je ok, ali ništa specijalno.

e.l.f Studio Eyebrow Kit


Nijansa medium koju sam odabrala je vjerno prikazana na ovoj slici. Sastoji se od dva dijela- kremastog i u kamenu. Najprije se nanosi kremasti dio koji se fiksira onim u kamenu. Praškasti kameni dio malo pojača boju i navodno fiksira, ali ja preferiram još fiksiranja Essence prozirnom maskarom. 

U pakiranju dolazi i kistić. Dio za kremasto sjenilo dobro obavlja funkciju, ali kistić za dio u kamenu je predebel i linja se. Nemoguće je s njim precizno osjenčati tanje dijelove obrve jer čak i kada se položi na tanju stranu i dalje je predebel za fine linije. Trajno je i može se stvarno lijepo oblikovati obrve s njim, ali preporučam uporabu drugog kista.

e.l.f Pumping Lip Glaze

Ja obožavam dvostrane ruževe i sjajila. Pravi sam frik! Ovo sjajilo u nijansi Baby Doll je zapravo obično ružičasto sjajilo s laganim sedefastim odsjajem koji se dobiva miješanjem dviju boja. Iako proizvođač obećava plumping efekt kod mene je izostao, iako sam osjetila jako peckanje i miris po mentolu tipičan za ove proizvode. Trajnost mu je... pa kao kod svih sjajila- ništa posebno. Zapravo ne znam što da mislim o ovom sjajilu- nit smrdi, nit miriši. Osim po mentolu :)

Do čitanja, 
Doriana Gray

Foto: E.l.f

1 komentar:

Anonimno kaže...

Baš me zanimao ovaj shimmering whip, sad ću ga svakako kupiti! Hvala!

Objavi komentar

Pokreće Blogger.